Politic

George Șișcu: 2023 va fi un an bun pentru investițiile în infrastructură

Deputatul tulcean George Șișcu a participat ieri la două ședințe a Comisiilor reunite din Parlamentul României: Comisia Transporturi și cea de Politică Externă și a Comisiilor pentru Românii de Pretutindeni. Despre aceste întâlniri, deputatul a declarat:

„În ședința Comisiilor reunite de Transporturi din Parlamentul României se analizează capitolul dedicat Ministerului de resort din Legea Bugetului de Stat, se discută și se supun la vot amendamentele depuse.
2023 va fi un an bun pentru investițiile în infrastructură. De altfel, PNL a reușit să impună în coaliție un procent de 7,2 din PIB pentru lucrările de investiții, cel mai mare din istoria recentă, lucru care va fi reflectat în mod direct și în viteza cu care se vor realiza lucrările deja demarate sau pentru care există licitații în derulare și vor începe curând.
A doua ședință la care am participat astăzi în vederea avizării Legii Bugetului de Stat pe 2023 a fost aceea a Comisiilor reunite pentru Politică Externă și a Comisiilor pentru Românii de Pretutindeni din Camera Deputaților și Senatul României.
În această sesiune parlamentară am devenit secretar al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor, din Camera Deputaților. Consider că un obiectiv major al statului român îl reprezintă apărarea intereselor tuturor cetățenilor noștri din Diaspora, precum și sprijinirea acestora. Prin intermediul instituțiilor României, în special al Ministerului de Externe, reușim acest lucru. În întocmirea Bugetului pentru 2023 ne-am asigurat că toate resursele financiare necesare vor fi la dispoziția MAE”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top