Politic

George Șișcu: 2000 de elevi din județul Tulcea vor beneficia de o masă caldă zilnic

„Aproape 2000 de elevi din județul Tulcea vor beneficia în anul școlar 2022-2023 de programul Masa caldă, în sumă totală de circa 5 milioane de lei alocați acestui obiectiv. Programul, care anul acesta cunoaște o extindere, se adresează elevilor din comunitățile vulnerabile.
Din păcate, abandonul școlar continuă să fie în România o realitate, una deosebit de gravă în mediul rural, acolo unde posibilitățile financiare ale părinților sunt foarte scăzute. O masă caldă pe zi asigurată de sistemul școlar poate duce la o scădere dramatică a abandonului și o șansă în plus la educație pentru zeci de mii de elevi.
Date fiind constrângerile bugetare din această perioadă cu crize suprapuse, încă prea puține școli beneficiază de program. Sunt un susținător deschis al regândirii în viitor al întregului program, astfel încât numărul beneficiarilor să crească în mod semnificativ. E încă prea puțin pentru nevoile reale ale județului nostru și de la nivelul întregii Românii”, a transmis deputatul George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top