Actualitate

Gala Sportului Tulcea, ediția 2019

„Anul 2019 a fost bogat în realizări în toate domeniile de activitate iar sportul nu face excepție! Astăzi avem fericitul prilej să dăm prețuirea cuvenită rezultatelor obținute de 20 de sportivi tulceni – 10 reprezentând ramuri sportive olimpice (canoe, box, atletism, handbal) și 10 practicanți ai artelor marțiale.

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu și vicepreședintele Petre Badea au participat joi, 19 decembrie 2019, alături de prefectul Alexandru Cristian Iordan și viceprimarul municipiului Petre Marinescu, la Gala Sportului Tulcean 2019. Evenimentul a  fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea, gazde fiind directorul executiv Liviu Urlih și multipla campioană Elena Fidatov Moruzov.

 

Exemplul lui Ivan Patzaichin și al altor sportivi  a determinat promovarea și dezvoltarea altor ramuri sportive la nivelul județului nostru.  E îmbucurător și faptul că tulcenii, indiferent de vârstă, practică sportul, ca stil de viață sănătos și uneori din dorința de dezvoltare personală. Unul dintre sportivii premiați astăzi este doamna Nicoleta Ciortan, care și-a redescoperit pasiunea pentru atletism și reprezintă cu succes județul nostru la competiții importante!

În fiecare an, în limita bugetului disponibil, am acordat finanțări nerambursabile proiectelor sportive și am susținut, prin parteneriate, activitatea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Tulcea. Vă asigurăm că vom face acest lucru în continuare. Toate cele 220 de entități  (cluburi și asociații sportive) din județul nostru vor găsi deschisă ușa Consiliului Județean Tulcea, dacă vor dori să își pună în practică inițiativele“, a declarat președintele Horia Teodorescu.

Actualitate

To Top