Ştiri

Gala premiilor de excelenţă a Fundaţiei Christian Gigi Chiru

Iată materialul postat pe siteul fundaţiei, după evenimentul ce a avut loc pe 27 ianuarie:

„Vineri seară a avut loc un eveniment deosebit pentru fundaţia mea, un eveniment aparte, şi anume Gala Premiilor de Excelenţă.

Acest eveniment mi-a amintit de o vorbă a bunicului meu pe care, ori de câte ori o rostesc, mă încarcă cu energie. Ţinându-mă pe picior, bunicul meu îmi rostea următoarele cuvinte: <Totul se face cu oameni, totul se face pentru oameni, totul se împarte cu oameni!>. Astăzi, aceste cuvinte spun că, prin bucuria de a dărui, ne bucurăm la rândul nostru de bucuria celor cărora dăruim! Este un lucru pe care l-am exersat în ultimii ani şi care mi-a adus mari satisfacţii. Dăruind, suntem învăluiţi de un sentiment nobil și simţim mai puternică forţa divină!

A doua idee pe care vreau să o subliniez în urma galei este puterea valorilor în lume. România are resurse, România are forţă! Dar cea mai mare forţă pe care o are sunt valorile ei, cu care noi ne mândrim: valorile sportului, valorile știinţei sau valorile artei. În zilele noastre, în era globalizării, singura armă care ne poate ţine sus sunt valorile. Valorile sunt modele corecte care impun normalitatea în această societate a capitalismului sălbatic. De aceea vă îndemn: iubiţi și promovaţi valorile noastre, căci în lume, ele ne reprezintă, ne definesc și ne unesc!

Dincolo de aceste lucruri, doresc să le mulţumesc celor care au onorat invitaţia noastră, dar mai ales celor care au fost premiaţi, oameni de valoare ai oraşului nostru, oameni care şi-au pus viaţa în slujba oamenilor. Mă înclin în faţa domniilor lor încă o dată.

Gigi Chiru”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top