Comisia Europeană

“Fratii Musulmani îţi vor comanda moartea pe Al Jazeera”!

“Afacerea pelerinajul” se lasă cu ameninţări teroriste

Redactorul-şef al ziarului DEZVĂLUIRI şi una dintre sursele care au făcut mărturisiri în “Afacerea pelerinajului” au primit ameninţări prin SMS, de la acelaşi număr de telefon. Sinan Kurtseit este fiul celor doi pelerini care ne-au relatat umilinţele pe care le-au suportat la tradiţionalul pelerinaj la Mecca, organizat în acest an de Muftiatul Cultului Musulman din România, în colaborare cu Fundaţia Taiba.

Redacţia

Sinan Kurtseit i-a cerut socoteală Muftiului Iusuf Muurat pentru felul în care au fost cheltuiţi banii adunaţi de la pelerini, în condiţiile în care părinţii lui au relatat faptul că au fost cazaţi în condiţii impropri şi au cerşit mâncare. Insistenţele lui Sinan nu au avut niciun rezultat, în afară de un SMS pe care l-a primit în ajunul Crăciunului: „Vrei să te lupţi cu Fraţii Musulmani, nu ai decât. Tu îi vei forţa să îşi comande pe Al Jazeera moarte. Allah să te ierte”. Atât Sinan cât şi jurnalistul DEZVĂLUIRI vor depune plângere la Poliţie şi la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top