Politic

Forța Dreptei a sesizat Curtea Constituțională cu privire la supraimpozitarea contractelor part time

Forța Dreptei a sesizat Curtea Constituțională cu privire la decizia PNL-PSD-UDMR de a supraimpozita contractele de muncă part time. Camera Deputaților a adoptat miercuri, 16 noiembrie, modificările la Codul Fiscal prin care se menține suprataxarea contractelor part time, a PFA-urilor și a microîntreprinderilor. Parlamentarii din partidul Forța Dreptei au votat împotriva acestei decizii.

“Dacă în anul 2020, adevărații liberali, sub bagheta lui Ludovic Orban, am reușit să eliminăm inepția supraimpozitării contractelor de muncă part time, liberalii de conjunctură de azi au decis ca românii care muncesc mai puțin de 8 ore pe zi trebuie să plătească aceleași dări ca cei cu normă întreagă. Mai pe românește: să plătească taxe pe ce nu încasează!

Deși în ultimele luni zeci de mii de oameni și-au pierdut locul de muncă din cauza acestei decizii aberante, USL continuă politica de asuprire a românilor prin împovărarea lor cu alte și alte biruri. Din prostie sau nepăsare, nu știu, dar nici nu mai contează! Și mă mai întrebau unii de ce am plecat din acest PNL”, a declarat deputatul Forța Dreptei de Constanța, Bogdan Bola.

Tot el a mai spus că: “PSD „roșu” și PSD „galben” au încasat până în luna august 2022 cu 53 de miliarde de lei în plus față de anul trecut și tot nu s-au săturat de asuprit acest popor. Mai vor încă 10 miliarde pe care le vor jupui de pe spatele oamenilor și firmelor care duc greul în țara asta și susțin tot aparatul lor de stat nesătul”.

„Din aceste considerente, noi, parlamentarii din Forța Dreptei, vom sesiza Curtea Constituțională și vom cere oprirea de urgență a acestei bătăi de joc la adresa cetățenilor și firmelor din România. Ceea ce face acum USL nu este altceva decât distrugerea economiei românești și descurajarea investițiilor”, a încheiat Bogdan Bola.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top