Opinii

Florin Micu, primarul comunei Tuzla, se pregăteşte pentru al doilea mandat

Bloc ANL, străzi asfaltate şi reabilitarea instituţiilor culturale

Florin Micu, primarul comunei constănţene Tuzla, îşi va încheia primul mandat în mai puţin de o lună. După o perioadă plină de şicane provocate de actualul candidat UNPR, Marian Sărăcilă, Florin Micu se pregăteşte pentru al doilea mandat. În ciuda animozităţilor dintre acesta şi alţi adversari politici, primarul în funcţie a reuşit să îşi ducă la îndeplinire aproape toate obiectivele propuse.

Un articolde Andreea PAVEL
Cristian Andrei LEONTE

Dintre acestea, cele mai recente şi de interes pentru localnici sunt asfaltarea străzilor Pasajului, Aviatorilor şi Costineşti, investiţie care va fi realizată cu ajutorul Consiliului Judeţean Constanţa, dar şi reabilitarea Casei de Cultură. Proiectul care vizează asfaltarea străzilor va implica şi amenajarea unor trotuare pentru pietoni, astfel, localnicii din Tuzla vor circula în siguranţă, în viitor. Investiţia are o valoare totală de 700.000 lei. Proiectul care priveşte reabilitarea Casei de Cultură va fi realizat cu fonduri europene, printr-un parteneriat cu Zona Metropolitană.

24 de apartamente pentru tineri

Problema lipsei locuinţelor a fost parţial rezolvată de administraţia publică din Tuzla. Primarul Florin Micu se pregăteşte să demareze lucrarea ce va scăpa 24 de tineri, sau familii, de grija locuinţei. Anunţarea proiectului s-a bucurat de un succes fulminant având în vedere că au fost deja depuse peste 400 de dosare la sediul Primăriei Tuzla. Blocul ANL va cuprinde 24 de apartamente şi va pune la dispoziţie, pe lângă locuinţele propriu-zise, şi un mediu prielnic şi potrivit pentru o viaţă aşa cum se cuvine.

Actualitate

To Top