Fără categorie

Finanțare nerambursabilă pentru microindustrializare, dedicată IMM-urilor

Guvernul a lansat în dezbatere publică procedura de implementare a schemei de ajutor de minimis prevazută în Programului național multianual de microindustrializare destinat IMM-urilor. Bugetul total alocat schemei de minimis pentru anul bugetar 2016 este de 60.890.000 lei (estimându-se un număr de minim 244 de beneficiari). Valoarea finanțării nerambursabile pentru un proiect poate ajunge până la maxim 90% din valoarea cheltuielilor eligibile aferente proiectului, dar nu mai mult de 250.000 lei/beneficiar (circa 55.000 euro).

Beneficiari eligibili: IMM-urile care desfășoară activități de producție, procesare, prelucrare (conform cod-urilor CAEN din proiectul de procedură). Se finanțează achiziția de echipamente, utilaje, aparate de măsură, aparate electronice fiscale, autoutilitare, brevete, mărci, software pentru comerț on-line, calculatoare, realizarea unui site, spații de lucru, cursuri în domeniul antreprenoriatului, consultanță etc.

Pentru cele mai noi informații privind finanțările nerambursabile, cei interesați pot accesa www.pms.ro și pagina de Facebook: Project Management Solutions, sau pot trimite un mail la [email protected].

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top