Actualitate

Festivalul “Săptămâna Interetnică” organizat la Tulcea, se află la cea de a XVIII-a ediție

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat duminică, 23 iulie 2023, la seara de deschidere a Festivalului Săptămâna Interetnică.

Festivalul, ajuns la cea de a XVIII-a ediție, a fost inițiat de Asociația Centrul European pentru Diversitate și este co-finanțat de Consiliul Județean Tulcea ca activitate în cadrul proiectului „Tulcea, esența diversității”.

„Consiliul Judeţean Tulcea este onorat să co-finanţeze iniţiative precum Festivalul Săptămâna Interetnică, care celebrează armonia şi diversitatea. Sunt mândru că sunt, în egală măsură,  român şi aromân. Seara de astăzi este o seară multiculturală, vor urca pe scenă aromâni, evrei, turci și greci. În aparență diferiți dar cu destule elemente în comun. Ştiu că toate etniile prezente astăzi se vor regăsi în ceea ce voi spune: femeile tulcene, indiferent cărei  etnii aparţin, sunt puternice şi înţelepte. Femeia este cea mai importantă fiinţă din societate. Ea dă naştere, ea este stâlpul gospodăriei, fără ea nu ar exista familia. Toţi reprezentanţii de seamă ai societăţii au avut întotdeauna alături o mamă puternică, care s-a sacrificat pentru ei, sau o soţie, ca principal sprijin.

Urez tuturor celor prezenţi, reprezentanţi ai mai multor etnii, multă sănătate, să fiţi în continuare mândri de grupul etnic din care faceţi parte şi să ştiţi că trăiţi în cel mai frumos loc din lume, nu numai din ţară. Aceasta este Dobrogea, aceasta este Tulcea. Aici este armonie, aici este prietenie, aici este tot ce ne dorim de la viaţă! Să fim sănătoşi, să ne înţelegem bine toţi şi să mergem înainte, aşa cum am mers de atâta vreme. Doamne ajută şi să fim prieteni cu toţii!”, a declarat vicepreședintele Mihai Huleni.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top