Actualitate

Festivalul Județean de Folclor „Ritm și Culoare“de la Tulcea, la prima ediție

Președintele Consiliului Județean Tulcea, Horia Teodorescu, a participat, astăzi, începând cu ora 11.00, la Teatrul „Jean Bart“ din municipiul Tulcea, la deschiderea primei ediții a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, eveniment organizat de Consiliul Județean Tulcea, Centrul Cultural „Jean Bart“ Tulcea, Inspectoratul Școlar Județean Tulcea și Palatul Copiilor Tulcea.

Conform organizatorilor, este un festival care își propune să valorifice folclorul românesc prin cântec și dans, să creeze posibilități de afirmare a tinerelor talente, dar și să premieze cele mai artistice formații. Festivalul confirmă, astfel, continuarea tradiției populare și are menirea de a educa talentații tineri tulceni în spiritul respectului pentru tezaurul folcloric.

„Întregul eveniment de astăzi i se datorează unui om care se implică de peste 30 ani în ceea ce înseamnă perpetuarea tradițiilor nord-dobrogene: maestrul Ștefan Coman! Fără domnia sa, toți cei implicați (Consiliul Județean, Teatrul Jean Bart, Palatul Copiilor, Inspectoratul Școlar) nu am fi putut realiza toate aceste lucruri deosebite pentru județul nostru. Festivalul concurs deschis astăzi dovedește încă o dată că Tulcea știe să își protejeze valorile culturale, iar de aceea vouă, dragi copii, vă doresc să fiți cu toții câștigători! Pentru noi, toți sunteți cei mai buni!“, a declarat, în deschiderea competiției, președintele Horia Teodorescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top