Actualitate

Festivalul Diversității de la Mahmudia- județul Tulcea, la final

Administratorul public al județului Tulcea, Dumitru Mergeani, a participat, astăzi, începând cu ora 13.00, la conferința de închidere a proiectului privind organizarea Festivalului Diversității de la Mahmudia, eveniment ajuns la a cincea ediție.

Proiectul implementat de Asociația Culturală ,,Centrul Cultural Delta Dunării” își propune, an de an, promovarea caracterului multicultural specific județului nostru, a culturii naționale, a valorilor tradiționale locale, promovarea turismului cultural al acestei zone cu coordonate unice, Delta Dunării, cu tradițiile și obiceiurile sale, îmbinate armonios cu arta contemporană.

În cadrul conferinței, au fost expuse câteva lucrări realizate în cadrul proiectului, care au făcut parte din expoziția de fotografie cu tema „Flora și Fauna din Delta Dunării“, un important punct de interes pentru toți participanții la evenimentul din 2023.

Evenimentul este organizat de Asociația Culturală ,,Centrul Cultural Delta Dunării”, Primăria și Consiliul Local Mahmudia, Căminul cultural Mahmudia, Biblioteca Mahmudia, Comunitatea Rușilor Lipoveni Mahmudia, Școala Profesională „Vasile Bacalu“ Mahmudia, cu sprijin financiar din partea Consiliului Județean Tulcea.

„Consiliul Județean Tulcea a susținut acest eveniment organizat la Mahmudia, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, singura soluție din punct de vedere legal de a sprijini evenimentele culturale organizate pe raza județului Tulcea. Insist asupra faptului că instituția noastră face eforturi constante pentru a contribui la organizarea evenimentelor mai mari sau mai mici de pe raza județului Tulcea, cu scopul clar de a diversifica oferta culturală din spațiul nord-dobrogean. Vă felicităm, în acest sens, pentru tot ceea ce faceți pentru comunitatea din care faceți parte și să vă asigurăm de susținerea noastră pentru toate proiectele pe care ni le propuneți, în beneficiul direct al cetățenilor județului nostru“, a transmis, în deschiderea conferinței, Dumitru Mergeani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top