Comisia Europeană

“Femeia din Bucureşti” răspunde acuzaţiilor ÎPS Varsanufie: I-am ţinut mizeria sub preş atâta vreme! Chiar vrea să spun tot şi să dau tot?

Am citit Comunicatul de presă – Încercare de şantaj și denigrare a Arhiepiscopului Râmnicului, cu scopul manipulării opiniei publice.

Mai întâi unde este şantajul? Pentru că ameninţatea ca mă dă în judecată dacă nu şterg înregistrarea, m-a făcut să trimit după cum am mai spus, filmarea mai întâi superiorilor săi şi mai apoi la 6 adrese de mail din Vâlcea, dintre care o adresă nu cred ca era valabilă pentru ca am primit mail că filmarea nu a fost descarcată.
Arhiepiscopul Varsanufie în disperare de cauză face din ce în ce tot mai multe gafe şi mă obligă să mă apăr. Dacă cineva a denigrat Biserica, acela e Arhiepiscopul Varsanufie prin faptele sale. Omul acesta NU ARE FRICĂ DE DUMNEZEU, i-am ţinut mizeria sub preş atâta vreme şi acum tot el se dă lovit? Chiar vrea să spun tot şi să dau tot?

“Fabulaţii? Şi dacă demonstrez multe, vă-nghiţiţi cuvintele?
Dacă este o fabulație şi dacă eu nu am vrut să dau detalii despre copilul la care se face referire în filmarea respectivă, de ce Arhiepiscopia Râmnicului, implicit Arhiepiscopul Varsanufie s-a dus cu gândul la un adult în vârstă de 27 de ani care poate depune mărturie împotriva “fabulaţiilor doamnei din Bucureşti”?
Și dacă tot ce a apărut în Vocea Vâlcii sunt „fabulaţii” și Scrisoarea către Sfântul Sinod tot fabulație e? Acolo sunt clar mesajele Arhiepiscopului și Notificarea semnată de el.
Şi dacă Arhiepiscopul Varsanufie se gândeşte să şi-l aducă martor pe Daniel Apostol, consilierul său, în filmarea respectivă este vorba despre un copil, dar nu despre Daniel Apostol. Cum poate dovedi Daniel Apostol că am stat de vorbă cu el la telefon 10 ani să-l conving “să nu facă ceva”? Căci eu pot dovedi că am vorbit timp de 10 ani cu un alt “copil”, tânăr.
Prima minciună pe care o voi dovedi foarte curând este faptul că în Comunicatul de presă se spune că din filmarea respectivă am “scos din context” şi “am aranjat”pentru a-mi “servi scopului propus”. Aşa că în curând voi face expertiza filmului și veţi avea prima înfrângere. Şi dacă am mai avut alte opinii “calomnioase” şi nu le-am probat, mă văd nevoită să le probez acum.
Şocant: “Prin urmare, respingem  toate acuzaţiile neprobate ale respectivei persoane din Bucureşti, care practic a dictat articolul din Vocea Vâlcii, cu scopul evident de şantaj la adresa unui ierarh ortodox şi de denigrare a Bisericii Ortodoxe Române.” Pe lângă faptul că este o aberaţie, pentru că Arhiepiscopul se pricepe foarte bine la aberaţii, în primul rând asta e o mare jignire adusă celor de la Vocea Vâlcii. Adică ei nu sunt în stare să scrie un articol. Şi tot în primul rând, Arhiepiscopul vorbeşte în comunicat despre deontologie şi în comunicat se spune că: ”practic a dictat articolul din Vocea Vâlcii, cu scopul evident de şantaj la adresa unui ierarh ortodox şi de denigrare a Bisericii Ortodoxe Române”. Care şantaj? De şantaj public eu n-am mai auzit? Vă daţi cu stângul în dreptul şi s-ar putea să vă împiedicaţi rău de tot.

                         
După ce am citit comunicatul de presă, l-am sunat evident pe directorul publicaţiei Vocea Vâlcii şi surpriză unde se afla? În biroul Arhiepiscopului. Oare de ce? Vom vedea de ce. După ce Arhiepiscopul a şters pe jos cu el în comunicatul de presă, ce făcea Arhiepiscopul? Îi citea mesaje „erotice” de la mine, ca să-l citez pe directorul de la Vocea Vâlcii. Oare de ce Arhiepiscopul nu-i citea altceva? Sau de ce nu-i arăta altceva? Da, există nişte mesaje, dar în nici un caz erotice, pe care le voi comenta la timpul potrivit, după publicarea lor. De ce? Pentru ca nu vreau încă să-l fac de râs pe Arhiepiscopul Varsanufie. Reacţia mea va fi clar, reacţie la atitudinea lui. Aştept să publice mesajele. Înaltpreasfinţite, ca să spun aşa, chiar nu ţi-e ruşine de ce faci? Căci frică de Dumnezeu clar nu ai? Tocmai despre erotism te-ai găsit să vorbeşti cu directorul de la Vocea Vâlcii?
 Directorul de la Vocea Vâlcii, după ce a plecat de la Arhiepiscopul Varsanufie, mi-a dat un mesaj că va publica mesajele erotice ca să-l citez, şi mă-ndemna să încetez ca să nu mă fac de râs. Eu chiar nu am o problemă dacă le publică, problema va fi la Arhiepiscopul Varsanufie. N-am vrut să-l fac de râs pe Arhiepiscop, dar dacă el vrea nu am ce-i face. Dacă i-am trimis mesaje erotice ca să-l citez pe el sau pe directorul de la Vocea Vâlcii, mesajele alea trebuie să aibă o dată. Dacă i-am trimis astfel de mesaje si nu i-au plăcut, ca să spun aşa, de ce a continuat sa se vadă cu mine? De ce a insistat să ne vedem inclusiv n data de 8 august anul curent? Abia aştept să publice mesajele respective, pentru ca să pot face istoricul lor. Cei de la Vocea Vlcii, nu vor publica clar dreptul meu la replică, dar mai sunt şi alte metode ca să mă fac auzită. Menţionez că despre mesajele respective şi despre istoricul lor mai ştiu trei persoane: un preot şi doi mireni. Deci și aici am martori. Chiar cu ei m-am sfătuit de multe ori în privinţa mesajelor respective. Înaltpreasfințite opreşte-te, pentru că ştii foarte bine în ce condiţii au fost date mesajele respective. Chiar ţi-a luat Dumnezeu minţile de tot?

„Misterioasa doamnă din Bucureşti”- cea datorită căreia Varsanufie este acum Arhiepiscopul Râmnicului, iar Arhiepiscopul cu tupeu fantastic şi fără frică de Dumnezeu, dă cu piatra.  

{youtube}R3ZAZzNmfSo{/youtube}

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top