Ştiri

Felix Stroe, președintele PSD Constanța, despre Viorica Dăncilă:„ O femeie cu calităţi nu doar profesionale, ci şi o persoană deosebită, o patrioată”

Felix Stroe, președintele Organizației Județene Constanța a PSD, a transmis un mesaj după nominalizarea Vioricăi Dăncilă pentru funcția de premier. Stroe, care este și ministrul transporturilor, salută numirea unei femei pentru prima dată în istorie pentru această funcție.
Iată declaraţia Preşedintelui Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, Felix Stroe:
„Cu respect şi bucurie, salut numirea în funcţia de prim-ministru pentru prima dată în istoria României a unei femei! Nu întâmplător este vorba despre colega noastră, doamna Vasilica Viorica Dăncilă, membră cu ştate vechi în Partidul Social Democrat, reprezentanta României în Parlamentul European la al doilea mandat şi, nu în ultimul rând, preşedinta Organizaţiei de Femei Social Democrate.
Nu de puţine ori, Viorica Dăncilă a dat dovadă de caracter, fiind o femeie cu calităţi nu doar profesionale, ci şi o persoană deosebită, o patrioată. Calităţi ce au făcut să fie propusă în cadrul C.Ex. N. pentru a prelua această înaltă funcţie, propunere validată, de altfel, în unanimitate de colegii de partid.
Printre altele, aceleaşi calităţi l-au determinat pe preşedintele Klaus Iohannis să o desemneze pe Viorica Dăncilă în funcţia de premier al României.
Nu pot decât să-mi manifest încrederea că doamna Viorica Dăncilă va conduce cu responsabilitate Guvernul României, responsabilitate asumată de colega noastră în toate funcţiile deţinute până în prezent – în partid şi în afara lui, că va îndeplini programul de guvernare al Partidului Social Democrat şi că va readuce România în locul pe care-l merită pe harta Europei.
Aşa să ne ajute bunul Dumnezeu!“

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top