Fără categorie

Endpoint Protector 4 – Securizare rapida, eficienta si personalizata a datelor si a dispozitivelor portabile

Endpoint Protector 4 – Securizare rapida, eficienta si personalizata a datelor si a dispozitivelor portabile

CoSoSys a lansat ultima versiune a solutiei sale pentru securitatea retelelor si dispozitivelor portabile si pentru prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector 4 pentru Windows si Mac OS. Noul produs ofera protectie eficienta la costuri scazute pentru companiile de toate dimensiunile prin fiabilitate, performanta, securitate sporita si adaptabilitate maxima la infrastructura existenta

Endpoint Protector 4 – Securizare rapida, eficienta si personalizata a datelor si a dispozitivelor portabile

Cluj-Napoca, 27 Octombrie 2011. Doar in luna Septembrie, peste 20 de milioane de seturi de date au fost afectate de brese de securitate, cel mai mare procent afectand segmentul de afaceri din intreaga lume. In plus, in primele sapte luni ale anului, peste 135 de milioane de seturi individuale au fost implicate in brese recunoscute public, mediul de business fiind din nou pe primul loc in topul celor afectati, urmat de sectorul guvernamental, educational si de sanatate. Pentru a ajuta prevenirea consecintelor unor astfel de incidente, CoSoSys…

CoSoSys a lansat ultima versiune a solutiei sale pentru securitatea retelelor si dispozitivelor portabile si pentru prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector 4 pentru Windows si Mac OS. Noul produs ofera protectie eficienta la costuri scazute pentru companiile de toate dimensiunile prin fiabilitate, performanta, securitate sporita si adaptabilitate maxima la infrastructura existenta

Endpoint Protector 4 – Securizare rapida, eficienta si personalizata a datelor si a dispozitivelor portabile

Cluj-Napoca, 27 Octombrie 2011. Doar in luna Septembrie, peste 20 de milioane de seturi de date au fost afectate de brese de securitate, cel mai mare procent afectand segmentul de afaceri din intreaga lume. In plus, in primele sapte luni ale anului, peste 135 de milioane de seturi individuale au fost implicate in brese recunoscute public, mediul de business fiind din nou pe primul loc in topul celor afectati, urmat de sectorul guvernamental, educational si de sanatate. Pentru a ajuta prevenirea consecintelor unor astfel de incidente, CoSoSys (http://endpointprotector.com) a lansat o noua versiune a celui mai important produs din portofoliu, solutia pentru securizarea retelelor si a dispozitivelor portabile si pentru prevenirea pierderilor de date, Endpoint Protector. Protectia optima, eficienta sporita, implementarea sub forma de appliance virtual sau hardware pentru firme mici, medii si mari, precum si impunerea unor politici de securitate in retea sunt doar cateva dintre noile functionalitati ale Endpoint Protector 4.

Noua solutie ofera un grad maxim de control al celor mai noi dispozitive disponibile pe piata si ofera suport pentru ultimele versiuni ale platformelor Windows si Mac OS, inclusiv Mac OS X Lion. Adaptandu-se continuu la noile amenintari de securitate care se raspandesc rapid si afecteaza atat sectorul IMM, cat si marile corporatii, Endpoint Protector 4 este gandit sa ofere nu doar protectie proactiva a retelelor de companie impotriva pierderilor si furturilor de date, ci si rapoarte detaliate despre informatiile transferate din si catre retea.

Pentru a-si atinge obiectivul de a le oferi firmelor si organizatiilor protectie eficienta din punct de vedere al securitatii, dar si al costurilor si resurselor, Endpoint Protector 4 utilizeaza doua metode: automatizarea si eficientizarea proceselor de instalare, mentenanta si monitorizare, pe de o parte, si adaptarea perfecta la politicile companiilor si la modul lor de a aloca resursele, pliindu-se pe structura de organizare, de la retele IT, la departamente si birouri.

„Prin Endpoint Protector 4 ne respectam misiunea de a proteja companiile de toate dimensiunile si de toate nivelurile de complexitate de amenintarile din mediul de afaceri modern”, a declarat Roman Foeckl, Director General al CoSoSys. „Scopul nostru este sa ne asiguram ca oferim protectie optima pentru retele si date, astfel incat companiile sa poata beneficia de avantajele noilor tehnologii ce vin cu conectivitate instantanee, mobilitate maxima, stocare de cantitati impresionante de date, integrandu-se cu succes in fluxul lor de business existent.”

Endpoint Protector 4, disponibil ca appliance virtual sau hardware, este conceput pentru a minimiza amenintarile interne, a reduce riscul scurgerilor de date si a controla dispozitivele conectate la computerele Mac/Apple sau Windows. Solutia le permite departamentelor IT sa controleze in mod proactiv utilizarea interna a dispozitivelor, in timp ce inregistreaza toate datele transferate prin retea si cripteaza datele aflate in tranzit pe dispozitivele portabile.

Iata principalele beneficii ale noii versiuni lansate astazi:

• Integrare perfecta in procesele de business – adaptabilitate crescuta la structura oricarei companii (avand de la 20 pana la 5.000 de computere), permitand un control separat si politici de securitate dedicate pentru fiecare unitate organizationala. Fiecare unitate poate fi monitorizata de un administrator dedicat, protejand-o de interferentele altor departamente si permitand accesul la date doar personalului acesteia.

• Economie de timp si bani la instalare– procesele eficientizate de descarcare, instalare si inregistrare, precum si noul sistem de licentiere permit reducerea efortului cerut membrilor echipei IT.

• Resurse minime ce trebuie alocate de specialistii in securitate– mentenanta mult mai simpla la nivel de server prin noul modul automat de actualizare, instalarea statiilor client prin Microsoft Active Directory si actualizarea lor printr-o simpla apasare de buton.

• Securitate optima prin fiabilitate sporita– comunicare mai buna intre statiile client si server, actualizari si mentenanta automatizate, procese rapide de instalare la nivelul intregii retele.

• Securitate optima prin nivel maxim de protectie– criptarea automata a datelor transferate catre dispozitive portabile prin integrarea cu EasyLock 2 si prin modulul Trusted Devices, parole suplimentare pentru date confidentiale si raporturi privind accesul la acestea, prevenirea incercarilor de stergere a solutiei si alerte configurabile.

• Protectie maxima prin politici de securitate complexe, adaptabile si eficiente– categorii personalizate de dispozitive portabile (iPhone, iPad, iPod Touch, etc), control optimizat al drepturilor de acces , un numar mare de optiuni pentru managementul rapoartelor si o mai buna filtrare a informatei inregistrate in monitorizarea retelei.

• Securitate de durata prin monitorizare eficienta si controlul politicilor de securitate – urmarire detaliata a modului de folosire a fiecarui dispozitiv portabil, monitorizare in timp real si in mod de lucru offline a datelor criptate si necriptate si copierea instantanee a fisierelor transferate cand Endpoint Protector 4 este utilizat cu solutia EasyLock 2.

Pentru mai multe detalii despre Appliance-ul Virtual si Hardware Endpoint Protector 4,vizitati:

http://www.endpointprotector.com/en/index.php/products/endpoint_protector_appliance

Despre CoSoSys

Compania CoSoSys este specializata in dezvoltarea de software pentru securizarea retelelor si pentru imbunatatirea dispozitivelor de stocare portabile. Portofoliul aplicatiilor include functii de la protejarea prin parola si sincronizarea datelor, pana la impiedicarea accesului neautorizat la dispozitivele periferice atasate calculatoarelor. Distribuirea produselor CoSoSys se face la nivel global prin fabricantii de hardware de talie mondiala, dar si direct catre utilizatorii finali prin magazinul electronic disponibil pe http://www.CoSoSys.com si http://www.EndpointProtector.com. Compania CoSoSys se bucura de o crestere continua a numarului de utilizatori la nivel mondial. Aceasta are sediul in Cluj-Napoca, Romania, si are reprezentanti de vanzari in Statele Unite si Germania.

Imagini si materiale aditionale:

http://www.cososys.com/press_room.html

Contacte de presa:

Mirror Communications

Alina Popescu

Phone: +40 741 073753

E-mail: [email protected]

CoSoSys Ltd.

Anca Goron

Phone: +40 264 593 110 Ext. 113

E-mail: [email protected]

Nume: Anca Goron
Companie: CoSoSys
E-mail: [email protected]
Website: http://endpointprotector.com/

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top