Actualitate

Elevii Liceului din comuna Mihail Kogălniceanu vor avea o nouă sală de sport

Peste 700 de elevi ai Liceului Teoretic din comuna Mihail Kogălniceanu vor beneficia de o nouă sală de sport. Proiectul aparține administrației locale, fiind bugetat  cu fonduri proprii. Lucrările la noua sală de sport sunt în plină desfășurare.

În cadrul investiției se va realiza o sală de sport, corp independent de imobilul cu destinația școală. În cadrul acestei săli de sport, s-au propus, conform documentației tehnice, realizarea unui hol de acces, vestiare cu grupuri sanitare pentru ambele sexe, vestiar și grup sanitar pentru profesori, depozit materiale sportive și o sală de sport propriu-zisă.

Terenul pe care va fi amplasată sala de sport este situat pe strada Kara Murat numărul 37 și are o suprafață de 7.477,00 mp. Zona este echipată cu rețele de edilitare – apă potabilă, canalizare menajeră, gaze, telefonizare și rețele de date.

Construcția propusă se va realiza în sistem cadre din beton armat turnate, planșeu din beton armat turnate monolit și ferme metalice pentru susținerea șarpantei de peste sala de sport. Acesta nu va depăși P+2E.

Închiderea la partea superioară a imobilului se va realiza cu șarpantă din lemn ecarisat pe scaune –sistem dulgheresc. Întreaga structură din lemn se va ignifuga și trata împotriva dăunătorilor. Învelitoarea se va executa din țiglă ceramică montată pe astereală și șipci pe două direcții.

Fundația se va realiza în sistem fundații continue sub ziduri și stâlpi. Terenul de fundare, conform studiilor geotehnice este loess.

Din punct de vedere tehnic, sala de sport va avea o suprafață de 3017,96 se metri pătrați. Terasa de acces va avea o suprafață de 6,48 de metri pătrați, iar sala de sport propriu-zisă va avea o suprafață de 212,17 metri pătrați.

Valoarea estimată a achiziției este de 1.034.862,48 lei fără T.V.A.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top