Opinii

Elevii din Năvodari au toate motivele să se întoarcă cu zâmbetul pe buze la școală

Și la începutul acestui an primarul orașului Nicolae Matei va împărți rechizite elevilor de toate vârstele. În prima zi de școală elevii vor găsi în bănci un ghiozdan plin de rechizite.  Primarul va participa la festivitățile de deschidere a noului an scolar organizate în toate instituțiile de învățământ din oraș.
Debutul noului an școlar bate la ușă iar elevii așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă în bănci, să își revadă colegii  și să audă primul clinchet al clopoțelului.  
Ca în fiecare an, în întâmpinarea școlarilor năvodăreni la festivitatea de deschidere va participa și primarul orașului, Nicolae Matei.

Încă de la începutul mandatului său edilul încurajează educația și performanța și le oferă tuturor elevilor de la mic la mare  rechizite şi ghiozdane.Părinții elevilor năvodăreni vor fi scutiți și anul acesta de cheltuieli.  Fiecare ghiozdan conține 10 caiete, de română și matematică, pixuri , creioane culori și un penar.  
Anul acesta au fost deja distribuite în unitățile de învățământ din oraș  5000 de ghiozdane cu rechizite, toate aranjate pentru fiecare categorie de elev.
An de an , directorii unităților de învățământ din orașul Năvodari beneficiază de sprijinul edilului pentru a le oferi elevilor cele mai bune condiții de studiu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top