Fără categorie

Eforie Aqua Park a început sezonul cu 1000 de copii fericiți

Peste 1000 de copii au beneficiat săptămâna aceasta de intrare gratuită la Eforie Aqua Park. Au fost prezenți elevi de la scolile din Eforie Nord, Eforie Sud, Tuzla și Cumpana. Vizitatorii parcului și-au petrecut ore în șir pe tobogane, au stat la soare plutind pe Lazy River și s-au răsfățat cu înghețată și shake-uri de vară.
Părinții care nu au reușit să vină cu cei mici la parcul acvatic din Eforie Nord mai au la dispoziție o singură zi în care să se bucure de gratuitate pentru copii – ziua de sâmbătă.

Tombole zilnice la Eforie Aqua Park

Săptămâna viitoare se anunță noi surprize la Eforie Aqua Park. În perioada 26 iunie – 2 iulie, va fi organizată o tombolă, iar cei prezenți vor avea posibilitatea să câștige o invitație pentru două persoane, în baza căreia se vor putea distra încă o zi la parcul acvatic.
În fiecare zi, la ora 15.00, va avea loc extragerea câștigătorilor. Se vor acorda 20 de invitații pentru două persoane. Cei mici vor pleca acasă fericiți, cu o amintire, indiferent dacă nu s-au numărat printre norocoșii câștigători. De luni, Eforie Aqua Park acordă tuturor copiilor prezenți cate un suvenir.
Dansuri pentru copii, locuri de joacă, zumba în apă, concerte, face painting, baloane colorate, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, tombole cu premii, o zonă generoasă de food-court și multă înghețată, acestea sunt doar o parte dintre surprizele parcului din stațiunea Eforie Nord.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top