Comisia Europeană

Ecaterina Andronescu face propagandă PSD prin bisericile din Tulcea

În ultima duminică dinaintea alegerilor, reprezentanţi ai PSD au încercat să se folosească de convingerile religioase ale oamenilor şi să facă propagandă electorală în biserici din judeţul Tulcea.

Liderul PSD Ecaterina Andronescu a fost prezent duminică, 29 mai, în localitatea Dăeni. După ce a făcut o plimbare prin localitate împreună cu reprezentanţii locali ai PSD, senatorul Andronescu a intrat în biserica din localitate, unde a încercat să ţină un discurs, dar a fost refuzată de preotul slujitor. Au reacţionat şi credincioşii, care le-au cerut politicienilor să părăsească biserica. Pentru ca lucrurile să nu scape de sub control, preotul a sunat la 112.
„Au venit împreună cu staff-ul, au intrat în biserică, era de faţă şi un domn care candidează la consiliul local, fost dascăl al bisericii. doamna s-a prezentat, după care unul din stafful dânşilor a intrat în altar, i-am rugat să nu facă politică. Ca să calmez spiritele, am sunat la 112”, ne-a relatat preotul Alexandru.

La Babadag s-au împărţit pachete în biserică

Mai multe persoane din Babadag ne-au relatat faptul că în aceeaşi duminică în biserica din localitate s-au împărţit pachete, deşi legea electorală interzice în mod expres acest lucru. În filmul realizat de unul dintre credincioşii aflaţi la faţa locului se vede cum o femeie (despre care am aflat că este angajata parohiei) împarte pachete enoriaşilor. Preotul Muşat spune că acţiunea este una caritabilă şi nu ar avea nicio legătură cu politica. Cu toate acestea, fiul angajatei bisericii, Ionuţ Şerban, se află pe lista de consilieri ai PSD pentru Primăria Babadag. Acest lucru a fost confirmat, într-o discuţie telefonică chiar de către mama sa.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top