Actualitate

Dumitru Stan, primarul comunei Ceamurlia de Jos: „Cei întorși din zonele declarate roșii trebuie să anunțe imediat primăria”

„Din cauza evenimentelor din ultimul timp legate de virusul Covid 19, îi rog pe toți cei care s-au întors, sau se vor întoarce din Italia sau din zonele declarate roșii să anunțe imediat primăria în vederea înscrierii în cadrul măsurilor de carantină la domiciliu”, așa își începe mesajul către locuitori, Dumitru Stan, primarul comunei Ceamurlia de Jos.

De asemenea, edilul îi îndeamnă pe oameni să fie calmi, responsabili față de familie și semeni, să respecte cu strictețe toate recomandările autorităților.

Și Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Ceamurlia de Jos a decis încetarea activităților de relații cu publicul începând cu data de 19 martie. Pentru cazurile urgente, populația poate lua legătura telefonic cu funcționarii primăriei.

Totodată, locuitorii au la dispoziție o adresă de mail a primăriei unde pot comunica și intra în legătură cu administrația locală: [email protected]

„Fac apel la fiecare dintre dumneavoastră să tratați cu responsabilitate acest subiect, să limităm la strictul necesar contactul cu alte persoane și aglomerațiile și să respectăm regulile impuse de autorități. Vă îndemn să vă informați doar din surse oficiale și, repet, să urmăm cu strictețe măsurile de prevenție”, mai spune Dumitru Stan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top