Ştiri

Dumitru Bădrăgan, reales președinte PRU Constanța

În cadrul unei conferințe desfășurate la finalul săptămânii trecute, membri Partidului România Unită (PRU), filiala Constanța, l-au reales în funcția de președinte al Consiliului de Conducere pe avocatul Dumitru Bădrăgan. În același timp, au fost confirmate și noile structuri ale Consiliului Teritorial de Conducere al PRU Constanța, ale Comisiei de Etică și Arbitraj și cele ale Comisiei de Control Financiar.

Un articol de Călin GAVRILAȘ

Pentru a-și păstra consecvența în acțiunile sale politice, filiala județeană a noului partid, a inclus în forul de conducere și un reprezentant al societății civile, pe Sorin Belu de la Asociația “Baricada Verde”. Bădrăgan a afirmat în acest sens că „implicarea societății civile nu este un lucru nou deoarece a mai existat și parteneriatul Dumitru Bădrăgan – Radu Moraru (jurnalist n.r.) pentru alegerile europarlamentare din anul 2014, când Platforma Civică a inclus și candidați din societatea civilă pe listele unui partid politic.”
Mesajul conferinței județene a PRU s-a dorit a fi unul de reformare a clasei politice, „candidații acestui partid vor schimba”, după cum susține președintele filialei Constanța, „modul în care aleșii locali trebuie să răspundă cerințelor cetățenilor. Aleșii vor trebui să prezinte anual un raport de activitate, ei fiind și cei care vor stopa orice acțiune ce ar transpune doar interesele de partid sau ale unor grupuri”.
Dumitru Bădrăgan și-a anunțat intenția de a candida în iunie 2016 la funcția de primar al municipiului Constanța din partea PRU, însă această candidatură este condiționată de rezultatele unui sondaj pe care PRU alături de PNTCD și PND îl vor face la nivelul orașului pentru a desemna la primărie persoana cea mai bine poziționată în intenția de vot dintre candidații celor trei partide.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top