Opinii

Drumuri pietruite, asfaltate și plombate la Cobadin

Pentru că nici anul acesta administrația locală din Cobadin, nu a primit sprijin pentru repararea străzilor distruse de traficul greu care a fost deviat în timpul lucrărilor de renovare la podul de la Agigea, aceasta a fost nevoită să vină cu alte soluții. Astfel, luna aceasta se derulează proiecte de pietruire şi plombări asfaltice pe raza comunei, iar banii pentru aceste lucrări vin de la bugetul local.

Mai exact, pentru a preveni deteriorarea străzilor pe timp de iarnă din cauza condițiilor meteo, au fost plombați 2500 de metri pătrați pe străzile ce se află într-un stadiu incipient de degradare. De asemenea, aproximativ patru kilometri de drumuri vor fi pietruiți, cu precădere în satul Viişoara. 

Mai mult, Primăria a depus un proiect pe Măsura 7.2, fosta Măsură 322, la Ministerul Fondurilor Europene pentru realizarea unui covor asfaltic de aproximativ 6,5 km de străzi în Cobadin şi 1,5 km în Viişoara. Primarul comunei, Cristian Telehoi, conștient fiind că dezvoltarea infrastructurii constituie unul dintre obiectivele principale care au ca urmare ridicarea gradului de confort al populației ne-a declarat că se va concentra de acum încolo pe obținerea de fonduri europene „pentru că în situația actuală fonduri din altă parte nu se mai primesc, iar cei care vor să îşi dezvolte comunitatea trebuie să se axeze pe fonduri europene”.

 

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top