Actualitate

Drumuri Județene Constanța, bilanțul primului sezon

La sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța a avut loc, astăzi, conferința de presă în care Societatea „Drumuri Județene Constanța” a prezentat bilanțul primelor trei luni de activitate.   

La conferință au participat Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța și Răzvan Gabriel Zagon, directorul general al Societății „Drumuri Județene Constanța” S.A.

„A fost o vară fierbinte din multe puncte de vedere. Am lucrat mult, spunem noi, am lucrat bine. Am reabilitat mai multe tronsoane de drumuri. Am folosit la lucrări peste 30.000 de tone de piatră și cam tot atâta asfalt. Pentru prima dată se circulă pe un drum asfaltat pe DJ 392 tronsonul Coroana – Albești. Am reabilitat asfaltând peste 30 km de drumuri, avem în lucru alți 30 de km. Am venit în sprijinul comunităților locale, am modernizat mai multe străzi din intravilanul comunelor Săcele, Independența, Pantelimon, Ghindărești.

Pentru prima dată am achiziționat indicatoare rutiere turistice pentru a face vizibile obiectivele culturale, ecleziastice și arheologice, rezevațiile naturale aflate în vecinătatea drumurilor județene. Este o vară fierbinte, continuăm lucrările pentru drumuri bune și sigure”, a spus Răzvan Gabriel Zagon.                             

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top