Actualitate

Drumul Expres ,,Alternativa Techirghiol”, în linie dreaptă

În urma aprobării Proiectului de Hotărâre privind indicatorii tehnico-economici ai obiectivului de investiții ,,Alternativa Techirghiol”, deputatul Bogdan Huțucă a subliniat importanța crucială a acestui pas pentru județul Constanța. De asemenea, Huțucă a evidențiat eforturile depuse de filiala PNL Constanța în promovarea acestui proiect.

„Apreciez faptul că Guvernul României a aprobat Proiectul de Hotărâre, referitor la indicatorii tehnico – economici aferenți obiectivului de investiții ,,Alternativa Techirghiol”, drumul expres spre sudul litoralului românesc. Această arteră rutieră are o importanță crucială pentru județul Constanța, având impact atât asupra creșterii economice, cât și asupra reducerii congestiilor de trafic în perioada estivală, menită să impulsioneze dezvoltarea județului nostru.
Mă bucură faptul că eforturile depuse de filiala PNL Constanța, în legătură cu acest proiect, au dat roade. Prin acest demers, consider că am onorat încă un angajament față de comunitate și față de toți cei care ne-au acordat încrederea. Dezvoltarea județului Constanța este și va rămâne o prioritate asumată la nivelul PNL, iar împreună vom aduce schimbări semnificative, în bine, în fiecare localitate”, declară deputatul.

Sursă foto: Facebook/Bogdan Huțucă

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top