Mediul sub lupă

Drept la replică

Subsemnata, Mariana Ştefănescu, având în vedere afirmațiile nereale şi calomnioase din cuprinsul articolului intitulat “Mariana Ștefănescu, actuala directoare de la Liceul Virgil Madgearu, inaptă să conducă?”, vă solicit să publicați următorul drept la replică.

Articolul anterior precizat cuprinde afirmații nereale cu privire la dinamica accidentului de circulație din data de 06.05.2009, atât în ceea ce priveşte locul impactului cât şi în ceea ce priveşte normele de circulație încălcate. Este realmente o tragedie faptul că în urma acestui accident a decedat o persoană şi mi-am exprimat dorința de a fi alături de familia acesteia şi de a o sprijini atât material cât şi sufleteşte.

Este neadevărată afirmația din cuprinsul articolului în sensul că aş deține permis de conducere de mai puțin de un an de zile, fiind posesoare a permisului din anul 1996. De asemenea, este neadevărată afirmația că aş fi apăsat accelerația în loc să apăs frâna.

În ceea ce priveşte modalitatea de desfăşurare a anchetei penale, aceasta îşi urmează cursul normal, urmând a fi administrate toate probele pentru stabilirea adevărului şi a persoanei vinovate de producerea accidentului (martori, înscrisuri, expertiză tehnică auto). La acest moment nu a fost stabilită vinovăția persoanelor implicate în accidentul de circulație, până la pronunțarea unei hotărâri judecătoreşti definitive fiind în vigoare prezumția de nevinovăție. În prezent dosarul se află în cercetări la Serviciul Poliției Rutiere, nefiind depus niciun act medical sau medico-legal privind starea de sănătate a subsemnatei sau privind lipsa discernământului ori pierderea controlului asupra reacțiilor. Această afirmație este evident neadevărată şi calomniatoare şi face parte din arsenalul folosit pentru denigrarea subsemnatei.

Pentru o mai bună informare, care ar trebui să fie totuşi obligatorie înainte de redactarea şi publicarea unui articol, vă rog să studiați dosarul şi veți observa că cele relatate în materialul intitulat “Mariana Ștefănescu, actuala directoare de la Liceul Virgil Madgearu, inaptă să conducă?” nu corespund adevărului, ci doar intereselor oculte ale unui număr de căteva persoane care încearcă denigrarea subsemnatei.

Mariana Ştefănescu

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top