Fără categorie

Dosar – Ședințele plenare: 30 noiembrie – 1 decembrie

Dosar - Ședințele plenare: 30 noiembrie - 1 decembrie

Dosar - Ședințele plenare: 30 noiembrie - 1 decembrie Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Bruxelles. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: bugetul UE 2012, aderarea Croației la UE, codul de conduită pentru membrii Parlamentului European, virusul HIV/ SIDA, proiectele de dezvoltare regională și coordonarea politicilor economice. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 – PE

Pe 30 noiembrie și 1 decembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Bruxelles. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: bugetul UE 2012, aderarea Croației la UE, codul de conduită pentru membrii Parlamentului European, virusul HIV/ SIDA, proiectele de dezvoltare regională și coordonarea politicilor economice. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Joi dimineața va avea loc prima discuție a deputaților europeni cu noul președinte al Băncii Centrale Europene, Mario Draghi.

Ședințele plenare vor fi transmise în direct pe site-ul nostru. În dosarul de față vom publica dezbateri și voturi despre principalele teme ale sesiunii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top