Fără categorie

Dosar – Ședințele plenare: 12-15 decembrie

Dosar - Ședințele plenare: 12-15 decembrie

Dosar - Ședințele plenare: 12-15 decembrie Între 12 și 15 decembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Strasbourg. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: rezultatele Consiliului European din decembrie, președinția poloneză, protecţia la nivel european pentru victimele infracționalității, permisul unic de muncă și rezidență pentru muncitorii non-UE și dezvoltarea rurală. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2011 – PE

Între 12 și 15 decembrie, deputații europeni se reunesc în plen la Strasbourg. Printre temele de pe ordinea de zi se numără: rezultatele Consiliului European din decembrie, președinția poloneză, protecţia la nivel european pentru victimele infracționalității, permisul unic de muncă și rezidență pentru muncitorii non-UE și dezvoltarea rurală. Dosarul de față vă prezintă evoluția ședințelor plenare.

Președintele Jerzy Buzek va acorda premiul Saharov 2011 pentru libertatea de gândire unor activiști pentru contribuția lor la schimbările istorice din lumea arabă, în cadrul ceremoniei de miercuri 14 decembrie.

Jerzy Buzek va face bilanțul celor doi ani și jumătate ai mandatului său de președinte al Parlamentului European în cadrul unui discurs în ședința plenară de joi. Mandatul său expiră la 17 ianuarie 2012, când parlamentul va alege un nou președinte.

Deputații europeni vor discuta miercuri după-amiază cu Înaltul Reprezentant Catherine Ashton despre impactul crizei financiare asupra domeniului apărării și drepturilor omului. Dezbaterea va începe la orele 15.00.

Ședințele plenare vor fi transmise în direct pe site-ul nostru. În dosarul de față vom publica dezbateri și voturi despre principalele teme ale sesiunii.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top