Comisia Europeană

„Doamna din Bucureşti” devoalează povestea filmului cu ÎPS Varsanufie!

Publicăm mai jos o scrisoare primită pe adresa redacţiei, în care femeia care l-a înregistrat cu camera ascunsă pe ÎPS Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, îşi explică gestul:

De aproape două săptămâni fac apeluri disperate ca Mitropolitul Olteniei sau Preafericitul să-l oprească pe Arhiepiscopul Varsanufie din nebunia lui. Mitropolitul Olteniei m-a blestemat, iar Preafericitul, nu are nicio reacţie. Eu vreau să tac, Arhiepiscopul mă atacă, ba mai mult vrea să mă bage în război şi cu alţii, numai că eu nu pic în această plasă. M-am hotărât să nu mai răspund altora, ci numai lui, pentru că nu pentru alţii m-am sacrificat, ci pentru el.

Astăzi, în presa locală, , m-a atacat din nou. Ca drept răspuns, voi explica filmul.
Mai întâi de toate îmi cer iertare pentru tonul ridicat pe care l-am folosit, dar am făcut asta pentru că, filmul nu a fost făcut pentru presă, şi pentru că nu am vrut să-i dau de bănuit să-l filmez. De ce am făcut filmarea respectivă, a explicat în scrisoarea care a apărut în articolul „Femeia care l-a filmat cu camera ascunsă pe IPS Varsanufie, rupe tăcerea”. Voi puncta momentele filmării deocamdată şi sper ca măcar acum să-l oprească Preafericitul pe acest Arhiepiscop inconştient, care ţine neapărat să arunce cu noroi în Biserică. Sau poate Preafericitul chiar nu poate face nimic în acest caz, dacă ar fi să-i dau crezare Arhiepiscopului care mi-a spus de multe ori că, citez „dacă se va atinge de mine vreodată cineva, îi ia dracu pe toţi, inclusiv pe Patriarh.” Dacă are dreptate, atunci Preafericitul Părinte Patriarh, este atât de legat de mâini şi de picioare încât, nu numai că nu poate face nimic în acest caz, dar nu poate nici măcar să-mi ceară probele.
Filmul:
-la început erau nişte timpi morţi, (care au fost tăiaţi) în care urcam scările şi când am intrat, i-am spus mai încet „Doamne ajută”. N-a înţeles, am ridicat tonul şi i-am spus din nou. De-aici începe postarea.
-după cum observaţi, de la început îmi cere să duc geanta în cealaltă încăpere şi să pun şi telefoanele. Dacă nu avea nimic de ascuns, de ce a făcut asta? Eu nu i-am cerut să ducă telefonul în altă parte.
-la următorul moment, ipocrizie maximă, nu vrea să ducă geanta, motivând că nu vrea să zic eu că-mi umblă în geantă, deşi timp de 13 ani, el a avut acces la tot ce-mi aparţine, a avut până şi parola de la e-mail, iar de fiecare dată când ne vedeam îmi verifica telefonul, numerele din agendă, mesajele, tot, ba mai mult, mai şi butona pe el.
-duce într-un final geanta, după ce mă face să ridic tonul la el, pentru că mă săturasem de făţărnicia lui
-dialogul începe cu faptul că l-am întrebat când primesc citaţia, cu care mă ameninţase în Notificare. Despre Notificare am vorbit tot în scrisoarea care a apărut în articolul „Femeia care l-a filmat cu camera ascunsă pe IPS Varsanufie, rupe tăcerea”.
-întrebat de ce mi-a trimis Notificarea, dacă nu primesc nicio citaţie, mi-a răspuns că nu a mai rezistat psihic. Pentru cei care nu mai rezistă psihic, există Spitale de Psihiatrie. Tocmai pentru ei. Şi de ce nu mai rezista Psihic? Pentru că trimisesem o scrisoare fiecărui membru al Sfântului Sinod şi cu el nu mai vorbeam, pentru că-mi erau suficienţi anii de tortură?
-nu are o explicaţie de ce mi-a trimis notificare. Deci face lucruri pe care nu ştie de ce le face. Când îi spun că mi-a trimis Notificare, pentru a mă speria, nu neagă.
-cineva într-un comentariu, a intuit că „ştia sau bănuia” că este înregistrat. Nu, nu ştia sau bănuia de la început, dacă ar fi bănit, ar fi avut o atitudine decentă, nu ar fi stat cu genunchi la gură şi ar fi negat tot de la început. Spre finalul convorbirii, când a văzut că insist să-mi spună de ce m-a bătut şi-a dat seama că s-ar putea să-l înregistrez audio şi a încercat să mai salveze ce mai era de salvat. De altfel, după cum am spus în articolul „Femeia care l-a filmat cu camera ascunsă pe IPS Varsanufie, rupe tăcerea”, i-am arătat filmarea şi cum m-a văzut m-a întrebat: „Nu m-ai înregistrat suficient?”. Când m-a întrebat asta, mai era un călugăr de faţă.
-la un moment dat am spus că 10 ani am dormit cu telefonul în mână, ca să-i fie lui bine, şi aşa e. Am avut odată 5 nopţi consecutive în care nu am închis un ochi, pentru că acel copil de care m-am ocupat avea nişte stări greu de descris. Copilul ziua dormea şi noaptea vorbeam cu el ca să-l liniştesc. „Înaltpreasfinţite” ştii bine lucrurile astea şi aici pe pământ le mai ştie un martor, dar NU UITA CĂ ACOLO ÎN CER LE ŞTIE DUMNEZE! De care, clar că nu-ţi pasă. Copilul despre care se face vorbire, NU ESTE COPILUL NOSTRU, ESTE UN FOST ELEV DE-AL LUI PE CARE L-A TRAUMATIZAT. (vezi articolul Stenogramă incendiară: Un fost elev de seminar se plânge că a fost traumatizat de IPS Varsanufie)
-mai târziu apare pe filmare expresia „ruptu-n dos”, scuzaţi, dar nu-mi aparţine. Expresia respectivă am preluat-o de la foştii seminarişti. Aşa îi spuneau „omului lui de încredere” ca să-i zic aşa cu care şi-a făcut şi-şi face toate concediile. După cum se vede, nu are nicio reacţie. Expresia respectivă îi este foarte cunoscută. Dacă mie mi-ar zice cineva: „te-am văzut cu cap de cioară” automat aş întreba „cine e cap de cioară”, dacă nu aş şti despre cine e vorba.
-la primul bip este numele meu
-la al doilea bip este numele fostului seminarist traumatizat
-la al treilea bip tot numele aceluiaşi seminarist. După cum se aude foarte clar, îl rugam „să nu facă ceva”, şi rău am făcut, trebuia să nu-mi pese de nimic si să l-oi fi lăsat să vorbească atunci, nu să-i aduc tot felul de argumente
-după cum se aude „nu mi-ai dat un leu, din banii tăi, pentru copilul ăsta, pentru el, nu pentru mine”, iar în stenogramă este un exemplul: rămăsese fără extraopţinune şi nu avea bani pentru cartelă. Menţionez că fostul seminarist, deşi Arhiepiscopul s-a oferit să-i dea bani personal, nu mie pentru el, de nenumărate ori şi dacă voi nevoită, voi demonstra şi asta, fostul seminarist nu a vrut nici un ban de la el, specificând, „să mor de foame şi nu am nevoie de banii lui spurcaţi”. Deci pe el nu-l poate cumpăra, eventual îl poate ameninţa.
-la următorul bip este numele unui preot, de care s-a folosit ani de zile, şi de el, ca să-şi ascundă mizeria sub preş. Preotul respectiv cunoaşte foarte bine povestea.
-la următorul bip este tot numele preotului respectiv
-la momentul la care fac un rezumat, a unor fapte „te-am iertat şi fără să-ţi ceri iertare: că m-ai blestemat că m-ai înjurat, că m-ai bătut, că m-ai înjurat de mama moartă”. După cum se observă nu are nicio reacţie. Orice om nevinovat ar fi spus: „Măi femeie tu nu eşti sănătoasă la cap. Când am făcut eu toate astea?”
-dar urmează: „că m-ai pus pe bip (numele fostului seminarist) să-l omor, că l-ai pus pe bip (numele unui fost fiu duhovnicesc) să mă omoare şi altele şi altele.” Dacă nu ar fi fost vinovat măcar aici ar fi trebuit să aibă o reacţie ceva de genul: „Femeie ai nevoie de psihiatru. Tu îţi dai seama ce spui? Nu se mai poate, chem gardienii să te dea afară…” etc. Sper să nu mă oblige prin acţiunile sale inconştiente să spun şi cum şi de ce.
-urează chipul mincinos al Arhiepiscopului. Când îl întreb cine a scos Scrisoarea deschisă adresată Sfântului Sinod spune că nu ştie de nicio scrisoare, constrâns de exemplele pe care i l-am dat, uită că a minţit că nu ştie de nicio scrisoare şi spune că ştie de la Cancelaria Sfântului Sinod
-„tu de ce m-ai chemat în seara asta de fapt şi de drept?” SE AUDE FOARTE CLAR. PENTRU CEI CARE BAT APA ÎN PIUĂ CĂ I-AM TRIMIS MSG-E EROTICE ŞI CĂ SUNT „AMOREZATĂ” DE ARHIEPISCOP, I-AŞ ÎNTREBA CUM VINE ASTA: SĂ FII „AMOREZAT” DE CINEVA ŞI SĂ NU VREI SĂ TE VEZI CU EL?
-„la un om la care ai ţinut o vreme nu poţi ca să faci ceva rău” spune Arhiepiscopul. Eu nu vreau să intru în prea multe detalii deocamdată în legătură cu „erotismul” despre care vorbeşte Arhiepiscopul şi despre care i-a pus să vorbească şi alţii, dar dacă va fi nevoie, o voi face.
-„îmi pare rău pentru tot ce-a fost rău” spune Arhiepiscopul, cu făţărnicie bineînţeles, tocmai din acest motiv l-am întrebat de ce nu i-a părut rău până acum? Deci recunoaşte că mi-a făcut mult rău.
-la bip-urile celelalte e numele acelui preot care cunoaşte foarte bine povestea
-la momentul în care insist să-mi spună de ce m-a bătut în Săptămâna Patimilor, începe să bănuiască faptul că s-ar putea să-l înregistrez. Încearcă să nege, crezând că mai salvează ceva, dar când îi cer să-l cheme pe părintele care mă văzuse bătută, spune că nu-şi aduce aminte. Oameni buni, cum să baţi pe cineva şi să nu-ţi aduci aminte? Asta înseamnă, cum am spus şi pe filmare, că are probleme psihice. Părintele respectiv când a auzit că i-am zis să-l cheme, a fugit de la uşă, pentru că nu putea nici să mintă, nici să spună adevărul: „da aţi bătut-o Înaltpreasfinţite”, dar sper că până la urmă se va face o anchetă în care părintele respectiv să spună adevărul. Dacă sunteţi atenţi la mimica lui, când spune că nu m-a bătut, se vede clar vinovăţia.
-văzând că e constrâns să recunoască marele Arhiepiscop laş a spus că trăieşte numai cu distonocalm şi că pleacă pentru că nu vrea să moară în faţa mea.

Am văzut că, după cum am spus, m-a atacat din nou în presa locală, care „cercetează” cazul „impostoarei”, dar de bine ce au început să „cerceteze”, deşi au preluat subiectul de pe dezvăluiri.ro, n-au văzut că „impostoarea” a dat publicităţii o stenogramă cu dialogul dintre „impostoare” şi seminaristul traumatizat. Ba mai mult îi sugerează Arhiepiscopului să dea o circulară în care să vorbească despre „impostoare”, dar ce nu-i sugerează Arhiepiscopului să dea o circulară cu stenograma convorbirii dintre „impostoarea amorezată” şi fostul seminarist traumatizat?
Îmi pare rău că l-a tăvălit prin toată mizeria pe Episcopul Vicar al Râmnicului, Preasfinţitul Emilian Lovişteanul, acuzându-l de tot felul de lucruri, printre care şi de faptul că se află în spatele „poveştii”. Menţionez că pe Preasfinţitul Emilian, nu-l cunosc, nu l-am văzut niciodată în realitate, nici măcar din întâmplare. Preasfinţite Părinte, eu ştiu că nu aveţi nicio vină şi ştie şi Dumnezeu asta, dar Arhiepiscopul, de când îl ştiu, aruncă vina pe toată lumea, toţi sunt de vină, numai el e neprihănit. Preasfinţite rugaţi-vă, aveţi răbdare şi să fiţi sigur că de umilinţa asta pe care o înduraţi gratuit şi Preasfinţia voastră şi eu, Dumnezeu nu va uita. Arhiepiscopul se roagă de şi la oameni, noi să ne rugăm la Dumnezeu şi sunt absolut sigură că Dumnezeu nu va răbda această nedreptate la nesfârşit.
Cineva într-un comentariu spunea că judecând după cele întâmplate Dumnezeu ne dă semne că sfârşitul este aproape. Şi eu cred asta, pentru că iată un semn al Apocalipsei: „urâciunea pustiirii a ajuns în locul cel sfânt”.

„Doamna din Bucureşti”, pe care Arhiepiscopul şi acoliţii lui vor să o scoată nebună, amorezată, impostoare, etc

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top