Fără categorie

Dezvăluiri EXPLOZIVE despre minciunile lui Scupra – luni, ora 20.00 la Litoral TV

Nu pierdeţi luni, 23 mai 2016, ora 20.00, la Litoral TV, ediţia specială a emisiunii ‘Cauză şi Efect’ despre minciunile primarului din Ovidiu, George Scupra !

Documente exclusive, înregistrări explozive, imagini grăitoare, care vor demonta minciunile lui Scupra, una câte una. Acte, nu vorbe!

Pe perioada campaniei, primarul George Scupra a acuzat pe toată lumea că prezintă informaţii false sau trucate. Este timpul să punem punct şi să demonstrăm care este adevărul şi care sunt informaţiile reale şi certe pe care actualul primar vrea ca cetăţenii din Ovidiu să nu le afle! În emisiunea de luni vom prezenta documente, imagini, plus o înregistrare din Consiliul Local Ovidiu, din care vă veţi convinge şi singuri cât adevăr (sau minciună) se află în spatele afirmaţiilor primarului Scupra, şi cât de mult îi pasă (sau nu-i pasă) de oamenii din Ovidiu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top