Ştiri

Deputatul Vasile Gudu: PSD nu este în stare să conducă România

Deputatul tulcean consideră că PSD a schimbat deja doi Prim Miniștri pentru că aceștia nu au dat curs solicitărilor lui Liviu Dragnea. Faptul că premierul desemnat este din Teleorman dă de gândit nu numai politicienilor, ci tuturor cetățenilor. Analizând criza economică generată de guvernanți, Vasile Gudu afirmă că întreaga campanie electorală a PSD a fost o înșelătorie, iar acest partid nu este în stare să conducă România.

“Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în România este incredibil pentru viața politică românească și cred că pentru multe alte state cu democrații bine consolidate. Cred că atât Grindeanu cât şi Tudose nu au dat curs solicitărilor lui Liviu Dragnea și cred că de aici a şi început disputa între ei şi iată că am ajuns ca într-un an să se schimbe doi Premieri în România.
Faptul că se merge pe mâna unui Premier din Teleroman ne dă de gândit, nu numai nouă, poltiticenilor, ci și întregii naţiuni române. E o doamnă care cred că e crescută de Liviu Dragnea, dacă pot spune aşa și cu siguranța va asculta de ordinele care îi vin de la nivelul conducerii partidului. Dragnea speră ca acest nou Premier să îl ajute să scape de problemele destul de grave pe care le are în Justiţie. De un an de zile, toată această bătălie politica pare că este dusă doar pentru ca Dragnea și alții politicieni care au astfel de probleme să scape de ele.
Această criză politică se răsfrânge asupra vieţii tuturor românilor, asupra vieţii economice. Observăm că euro a crescut extrem de mult, a atins o cotă maximă, se pare că indicele Robor va crește. Nu se simte practic nimic bun în viața românului de rând, iar întreaga campanie electorală a PSD a fost o înşelătorie. O mare parte a electoratului PSD s-a convins că acest partid nu este în stare să conducă România”, spune Vasile Gudu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top