Ştiri

Deputatul Robert Boroianu: Premierul a fost mereu din Teleorman, se numește Liviu Dragnea!

PNL-istul Robert Boroianu, deputat de Constanța, spune că adevăratul Premier al României a fost tot timpul Liviu Dragnea, de la câștigarea alegerilor de către PSD. Conform liberalului, PSD a ales să își mintă electroatul, făcând promisiuni fără acoperire, în vreme ce PNL a pierdut alegerile pentru că a spus adevărul. Cu toate acestea, Boroianu consideră că electoratul a înțeles lecția, căci oamenilor le-a ajuns cuțitul la os.

„În ceea ce priveşte Premierul, mai puţin contează numele lui. Că e Grindeanu, că e Tudose, că e Dăncilă sau că va fi altul, de fapt e Liviu Dragnea! El este Premierul din umbră şi omul care trage toate sforile la Guvern. Instabilitatea politică creată generează în primul rând instabilitate economică şi financiară, atât pentru companii cât şi pentru populaţie. Să ne uităm unde a ajuns cursul euro, care e cel mai mare din istorie, să ne uităm cât de rapid a crescut inflaţia, unde e indicele Robor… Ce poate să aducă PSD, decât scumpiri?! Acesta este modul de a face politică al PSD, al lui Liviu Dragnea care atât a ştiut să facă acolo la Teleorman şi a venit acum şi s-a înscăunat în Kiseleff şi de acolo conduce ca un baron de Teleorman Partidul Social Democrat, Guvernul şi România. Actualul premier desemnat e din Teleorman, de fapt mereu a fost din Teleorman, pentru că adevăratul premier este Liviu Dragnea. El este omul care face şi desface şi cine nu îi face toate poftele şi hatârurile este dat jos.

Psd-iştii şi-au construit programul de guvernare pe minciună, nu au avut nicio tresărire în a-i minţi pe oamenii care i-au votat. Noi, PNL, am avut calitatea să spunem când un lucru nu putea fi făcut şi iată că am avut de pierdut. Ei au promis mare cu sarea, au minţit, au luat puterea şi acum îşi bat joc de săracii oameni, pentru că sunt acolo, iar noi Opoziţia nu avem altă putere decât să strigăm şi să arătăm care e diferenţa între PSD şi PNL: PSD care ajunge la putere prin minciună şi PNL care stă în Opoziţie doar pentru că a fost cinstit, corect şi nu s-a angajat în promisiuni fără acoperire.
Eu cred că a ajuns cuţitul la os, au de suferit atât companiile private din România, care sunt date peste cap şi au fost obligate să îşi modifice tot ceea ce înseamnă previziuni pentru 2018 şi 2019, cât şi populaţia, care trebuie să suporte aceste probleme politice. Au transferat întrecerea baronilor locali din trecut, la nivel central”, a declarat Robert Boroianu.

 

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top