Ştiri

Deputatul USR Ion Stelian a fost AMENINȚAT de celebrul “Altă-ntrebare” (alias Florin Iordache)!

Cu texte de genul ”Politică? Îți arăt eu ție politică!”, fostul ministru al justiției Florin Iordache trece la amenințări directe la adresa celor care îndrăznesc să nu-i cânte în strună. Recent, deputatul USR de Constanța Ion Stelian, a intrat în colimatorul fostului ministru “Altă-ntrebare”, pentru că a îndrăznit să facă publică adresa de email a Comisiei codurilor, cea care se ocupă de modificarea Codului Penal. Deputatul constănțean consideră că este firesc ca cetățenii să poată să își exprime punctul de vedere, inclusiv prin intermediul e-mailului, în legătură cu o problemă atât de importantă și de interes general.

„După cum știți, săptămâna trecută am făcut publică adresa de email a Comisiei codurilor:[email protected]

Intenția a fost aceea de a facilita primirea de către membrii comisiei a sugestiilor referitoare la propunerile de modificare a Codului penal venite din partea societății civile: mediul academic, ONG-uri, cetățeni.
Gestul meu a deranjat, bineînțeles, puterea actuală care nu s-a sfiit să reacționeze prompt prin vocea fostului Ministru al Justiței, Florin Iordache.
Imediat după ce am ieșit din Comisia Juridică, în timp ce discutam cu niște colegi din comisie, dl. Iordache m-a apostrofat pentru că am făcut publică adresa de email a comisiei: ”Dacă voiam să facem publică această adresă, o făceam publică noi. Nu e normal să primim mii de mailuri și să se blocheze adreasa de email a comisiei. Ceea ce faci tu e o chestiune politică, îți faci campanie”.
La replica mea prin care am susținut că este firesc ca adresa de email a comisiei să fie publică și că modificările Codului penal sunt, evident, de natură politică, am primit pe un ton amenințător următorul răspuns:
”POLITICĂ? ÎȚI ARĂT EU ȚIE POLITICĂ!”
Așa înțelege PSD-ul să se comporte: încearcă prin toate metodele să împiedice dezbaterile publice referitoare la modificările Codului penal și recurge, prin reprezentanții săi la amenințări menite să descurajeze orice formă de opoziție.
Domnule Florin Iordache,
Puteți face ce doriți, puteți recurge la ce amenințări vreți, directe sau voalate, dar să știți că nu veți reuși să ne puneți pumnul în gură! Este nedemn pentru un fost ministru al justiției, chiar pentru unul cu un portofoliu atât de scurt și jenant, să recurgă la mijloace de intimidare în stil interlop. Nu mai avem nicio șansă, ca națiune, dacă astfel de comportamente sunt tolerate la acest nivel și servesc drept model în societate…”, a relatat deputatul USR Ion Stelian pe contul de Facebook.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top