Politic

Deputatul PNL, George Șișcu, mesaj de Ziua Unirii Principatelor Române

„Aniversăm astăzi, cu bucurie, una dintre cele mai importante zile din istoria noastră națională: ziua în care s-a născut România modernă.

Este o zi în care ne amintim cu mândrie de străduința și curajul înaintașilor noștri, care au avut viziunea de a lăsa deoparte mizele personale, pentru a duce la capăt un proiect atât de important.

Este o zi în care ne amintim de sacrificiile și eforturile depuse de străbunicii, bunicii și părinții noștri pentru ca România să depășească obstacolele vremurilor și să se găsească astăzi în cel mai bun moment al istoriei sale.

Această zi nu este doar despre trecut, ci și despre prezent si viitor. În ciuda contextului internațional complicat, România are o economie în creștere, o societate deschisă și cetățeni cu o dorință puternică de a se dezvolta și de a progresa.

Avem datoria să continuăm să lucrăm împreună, să depășim obstacolele și să construim o țară mai bună pentru toți. Să avem încredere în capacitatea noastră reuși.

La mulți ani, România! La mulți ani, români”, a transmis deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top