Ştiri

Deputatul PNL George Șișcu: „Localitățile din zonele izolate din județul Tulcea au mari probleme cu aprovizionarea cu lemne de foc”

Deputatul liberal George Şişcu a primit numeroase semnale cu privire la problemele legate de aprovizionarea cu lemne de foc în localităţile izolate din zona Deltei şi solicită autorităţilor să ia măsuri urgente în această privință.
În numeroasele audiențe pe care le-a avut deputatul George Șișcu la cabinetul său din Tulcea acesta a concluzionat că se confruntă cu mare o nemulţumire vizavi de modul în care se desfăşoară comerţul cu lemne de foc în județul Tulcea.

 Cu toate că în mod oficial autorităţile responsabile declară că preţurile lemnului de foc sunt standard, în zonele izolate cum ar fi Delta Dunării, lemnele ajung să aibă preţuri exorbitante iar locuitorii sunt practic puşi într-o situație extrem de dificilă.

„Vă dau un exemplu concret, la Sfântu Gheorghe Primăria a solicitat mai multe oferte de la firme de profil, comercializare lemne de foc, au primit un răspuns de la o firmă din Victoria care a scris că va aproviziona depozitul din localitate cu lemn de salcie la 150 lei metrul ster şi lemn de salcâm la 270 metrul ster.
Într-o declarație de-a sa deputatul PNL George Șișcu a spus: „Pe 6 noiembrie, când au ajuns lemnele în localitate, două gabare, preţul era altul, respectiv cu 30 de lei mai mult, plus 10 lei încărcatul, pentru fiecare metru ster.
Solicit autorităţilor cu atribuţii de control, Prefecturii Tulcea, verificarea acestor situaţii şi identificarea unor soluţii împreună cu autorităţile locale, pentru deservirea populaţiei din zonele defavorizate, izolate, cu lemn de foc poate direct de la Direcţia Silvică, evitând astfel intermediarii “.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top