Fără categorie

Deputatul Octavian Marius Popa şi senatorul Trifon Belacurencu, prezenţi la evenimentele din colegiu

Zi de sărbătoare în comunele tulcene Horia, Cerna şi Peceneaga

Parlamentarii colegiului 3, Octavian Marius Popa şi Trifon Belacurencu au participat la activităţile derulate în trei dintre comunele Tulcei, cu ocazia sărbătorii Sfinţilor Mihail şi Gavril.În comuna Peceneaga, ziua a avut o dublă semnificaţie, în paralel cu celebrarea hramului bisericii din localitate fiind organizate şi Zilele Comunei. În fiecare an, acest eveniment a fost marcat prin diverse activităţi artistice. De această dată, acţiunea a început cu slujba oficiată de P.S. Visarion, Episcopul Tulcii, motiv de încântare şi bucurie pentru cetăţeni. După slujbă, cetățenii au luat parte la agapa creştină oferită de organizatori în această zi specială. Alături de locuitorii comunei au luat parte la festin şi cei doi invitaţi speciali, deputatul Octavian Popa şi senatorul Trifon Belacurencu.„Ne bucurăm de prezența oaspeților de seamă, la sărbătoare din comuna noastră.Salut prezența celor doi parlamentari USL, care au putut discuta cu oamenii din comunitatea noastră. Vizita era deschisă tuturor candidaţilor pentru parlamentare, este un eveniment la care accesul este permis tuturor. Putem spune că cei interesaţi de locuitori, au fost prezenţi”, ne-a declarat Eugen Matei, primarul comunei Peceneaga.

Un articol de Cristian CEALERA

De Zilele Comunei, edilul din Pecineaga a preferat să meargă pe ideea promovării artiştilor locali şi nu să se supună modei de a invita mari cântăreţi de talie naţională, într-o perioadă de profundă criză economică. Astfel, pe scena de la Peceneaga a urcat o formaţie de armonici, care a susținut câte un recital atât în deschiderea evenimentului, cât şi în încheierea acestuia. Au mai concertat: Grupul folcloric Turcoaia, o formaţie de solişti vocali din localitatea Mircea Vodă şi Baladele Deltei de la Tulcea. Întregul spectacol s-a încheiat cu un impresionant foc de artificii.

„USL are grijă de sănătatea ta” a ajuns la Isaccea, Văcăreni, Nalbant şi Valea Teilor

Parlamentarii Octavian Marius Popa şi Trifon Belacurencu au fost prezenţi pe 8 noiembrie şi la Cerna, unde au fost primiţi cu bucurie de către locuitorii comunei. Cei doi parlamentari au fost prezenţi şi la hramul satului Cloşca, din comuna Horia, o localitate cu 127 de locuitori. Aceştia au stat de vorbă cu Popa și Belacurencu, care s-au arătat decişi ca pe viitor să îi ajute la rezolvarea problemelor. Vizita celor doi parlamentari prin comunele colegiului 3 este doar una dintre acţiunile desfăşurate în această perioadă de către USL Tulcea. Duminică 11 noiembrie, în localităţile Isaccea, Văcăreni, Nalbant şi Valea Teilor a continuat campania „USL are grijă de sănătatea ta”, o acţiune prin care cetăţenilor le sunt măsurate gratuit glicemia şi tensiunea.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top