Politic

Deputatul George Șișcu: Vom vota moțiunea de cenzură pentru a pune capăt acestui circ

Parlamentarul George Șișcu vorbește despre ieșirea celor de la Alde de la guvernare ca fiind un gest disperat și tardiv:

Gesturi disperate, panică, un fel de Sodoma și Gomora din care cei de la ALDE vor să scape, dar cred că e prea târziu! După cum s-a văzut și la alegerile europarlamentare, atât PSD cât şi ALDE nu mai au credibilitate, Tăriceanu își încheie urât cariera politică, ieșind pe ușa din spate, ALDE probabil o să dispară în scurt timp, degeaba caută soluții de scăpare. Ponta își va urma interesul, îi va trăda pe toți dacă va avea nevoie. Dacă nu ar fi penibile, ar fi amuzante aceste tentative pe care le fac ca și cum ar încerca să scape dintr-un labirint. Vom vota moțiunea de cenzură pentru a pune capăt acestui circ, acestei guvernări.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top