Politic

Deputatul George Șișcu vizitează comunitățile tulcene. Primele opriri, Stejaru și Isaccea

George Șișcu profită de vacanța parlamentară și efectuează o serie de vizite în comunitățile tulcene și se întâlnește cu reprezentanții autorităților locale. Săptămâna aceasta deputatul a ajuns la Stejaru și Isaccea. 

”Am început o serie de vizite în comunitățile tulcene. Vacanța parlamentară este un moment bun pentru a fi și mai aproape de oameni și de gospodarii localităților noastre.
Astăzi am fost în comuna Stejaru, unde am fost primit de primarul Dumitru Enache, iar la discuții au mai participat viceprimarul Adam Pasata, contabilul-șef Mariana Enache, precum și Directorul Asociației Stejaru-Beiudad, Nicoleta Chiriac.
L-am însoțit pe primarul comunei Stejaru pe șantierul de betonare a șanțurilor pentru colectarea apelor pluviale, o investiție derulată cu sprijinul Ministerului Dezvoltării. Totodată, am vizitat parcul cu utilaje al comunei.
O echipă liberală puternică în slujba tulcenilor”, a transmis Șișcu, despre întâlnirea cu comunitatea din comuna Stejaru.

A doua oprire a fost la Isaccea, unde deputatul s-a întâlnit cu edilul orașului dar și cu membrii hub-ului umanitar ce se ocupă de susținerea refugiaților ucraineni.

„Am continuat seria vizitelor în judeţ, astfel că ieri am revenit în oraşul Isaccea. Lucrurile s-au mai liniştit faţă de primele zile ale războiului din Ucraina, când a fost o tensiune extraordinară, iar refugiaţii veneau în valuri către România.
Se menţine, însă, aglomeraţia în privinţa trecerii cu bacul a maşinilor şi a tirurilor care intră și ies din Ucraina. Se căută soluţii pentru a fluidiza traficul, autoritățile aducând încă un bac și dublând astfel numărul de treceri.
Spre lauda lor, în toată această perioadă deloc uşoară, autorităţile şi-au făcut datoria, iar aici îi amintesc pe cei de la ISU, Ministerul de Interne, Jandarmerie, SMURD și Crucea Roșie.


În acelaşi timp, aş menţiona şi efortul autorităţilor locale, primăria Isaccea şi Consiliul Local. Primarul Anastase MORARU şi city-managerul oraşului Silviu POPA au fost mereu în prima linie şi au coordonat foarte bine acţiunile.
Am discutat cu cei doi despre proiectele importante pe care le au în vedere, în special amenajarea unei parcări (pe aprox. 3 hectare), dar şi a unui drum de acces către punctul de trecere cu bacul, altul decât cel prin centrul orașului. Vin tot mai multe camioane în zonă şi nu au unde parca. Am promis tot sprijinul meu şi îi asigur că voi face tot ce pot pentru a-i ajuta. Politica este pentru oameni şi sunt momente când trebuie să uităm de dispute şi de apartenenţa la un anume partid şi să ne dăm mâna pentru binele comunităţii.
Tot la Isaccea, am fost şi la hub-ul umanitar de la intrarea în oraş, acolo unde membrii unei echipe inimoase, coordonată de o familie de români-ucraineni, au făcut lucruri extraordinare şi asigură în mod constant ca ajutoarele să ajungă în Ucraina. Felicitări Maria, Eva și Georgeta”, a transmis George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top