Ştiri

Deputatul George Șișcu, prezent la vernisajul Bienalei Internaționale de Gravură Contemporană „Danubius”

Deputatul PNL de Tulcea, George Șișcu, a participat alături de PS Visarion, episcopul Tulcii, și alte oficialități ale județului la vernisajul Expoziţiei – Concurs Bienala Internaţională de Gravură Contemporană Danubius. Evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediţie.La această competiţie internaţională, 88 de artişti din 26 de ţări expun 113 lucrări.

În plus, publicul poate admira gravura „Dans l’atelier, ou peintre, et modele examinant son portrait”, realizată de Pablo Picasso în 1965, gravură care face parte din colecţia George Şerban. „Unul dintre motivele participării mele este legătura veche de prietenie cu artistul tulcean Răzvan – Constantin „Zuzu” Caratănase, directorul acestui proiect. Îi felicit pe cei care au avut ideea şi forţa de a o materializa, felicit autorităţile locale implicate într-o manifestare reprezentativă pentru municipiul şi judeţul nostru! Şi în artă, omul sfinţeşte locul”, a spus deputatul. Evenimentul este organizat de Institutul de Cercetări Eco – Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, cu sprijinul Consiliului Judeţean Tulcea şi în parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea şi cu Uniunea Artiştilor Plastici din România. Curatorii expoziției sunt Ibrahima Keita, Alice – Georgiana Fănaru, Ana – Maria Dincu.Director de proiect: Zuzu Caratănase. Până în octombrie, tulcenii şi turiştii au posibilitatea de vizita Bienala Internaţională de Gravură Contemporană Danubius, organizată la parterul Muzeului de Artă.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top