Politic

Deputatul George Șișcu, despre ridicarea mașinilor parcate neregulamentar în Tulcea

Deputatul liberal George Șișcu critică Primăria Tulcea pentru că a găsit fonduri doar pentru utilaje care să ridice mașinile parcate neregulamentar și nu pentru noi parcări. Reacția deputatului vine ca urmare a aprobării în Consiliul Local Tulcea a Regulamentului privind reglementarea activității de ridicare, transport, depozitare și eliberare a vehiculelor staționate neregulamentar pe terenuri aparținând domeniului public/privat al municipiului Tulcea. Această măsură ar avea ca scop evitarea aglomerației și reducea numărului de accidente din oraș.

„În vederea evitării aglomerației în trafic, reducerea numărului de accidente din cauza opririlor și staționărilor neregulamentare, vehiculele staționate neregulamentar vor fi transportate pe platforme în locuri special amenajate și se vor afla în paza administratorului domeniului public și privat al municipiului Tulcea pe perioada depozitării”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Am văzut că Primăria se pregătește să ridice mașinile, a aprobat un regulament, a cumpărat utilaj, dar nu am văzut să miște un deget pentru realizarea unor noi locuri de parcare. Să identifice noi zone, să propună construirea unor parcări supraetajate, cum există deja de mult timp în alte orașe, nimic! Mă sună colegi din țară care vin în vacanță și mai în glumă mai în serios le recomand să își parcheze mașinile la Babadag, sau pe la Cataloi, etc, că în Tulcea nu au unde“, a declarat George Șișcu.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top