Politic

Deputatul George Șișcu: Locuitorii din Deltă vor avea în continuare transport public subvenționat

Deputatul tulcean George Șișcu anunță că a participat alături de ministrul Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, la o întâlnire în care s-a dezbătut menținerea transportului public subvenționat, pe apă, în Delta Dunării. La întâlnire au participat și reprezentanți ai companiei Navrom Delta. În urma discuțiilor s-au găsit soluții pentru menținerea subvenției pentru locuitorii Deltei.

„Am participat astăzi la o întâlnire cu domnul ministru al Transporturilor, Lucian Nicolae Bode, în care am discutat despre importanța menținerii transportului public subvenționat, pe apă, în Delta Dunării, operat de compania Navrom Delta. La discuții au mai participat: Secretarul general și Secretarul general adjunct din minister, domnul Chichi și doamna Ivanov de la Navrom Delta.
Domnul ministru m-a asigurat că locuitorii Deltei Dunării vor beneficia în continuare de transport public subvenționat.
Vreau să îi mulțumesc domnului ministru al Transporturilor și tuturor celor implicați în deblocarea acestei situații”, a transmis George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top