Politic

Deputatul George Șișcu: Domnilor primari, banii promiși de PSD nu există!

Premierul Viorica Dancilă a declarat în weekend că vineri va fi aprobată rectificarea bugetară și mai multe acte normative. Deputatul PNL George Șișcu îi amintește premierului că proiectul legii privind rectificarea ar fi trebuit publicat și dezbătut înainte și, mai ales, semnat de către toți miniștrii.

Disperarea a pus stăpânire pe Viorica și pe PSD. Doamna prim ministru ori nu știe, ori minte (ori le combină). Viorica Dăncilă anunță pentru vineri, nici mai mult nici mai puțin decât o rectificare bugetară!
1,4 miliarde de lei pleacă spre primării. Orlando, cam încurcat, anunță că de fapt este o hotărâre de guvern pentru aplicarea rectificării anterioare, cea din vara. 
Doamna Viorica, ordonanța de rectificare a bugetului trebuie semnată de către toți miniștrii, or dumneavoastră uitați că aveți câțiva miniștrii lipsă. Rectificarea bugetară înseamnă schimbarea legii bugetului, or o lege se schimbă prin altă lege sau prin ordonanță de guvern, NU prin hotărâre de guvern.
Domnilor primari, iar sunteți mințiți de guvernul PSD. Acești bani v-au mai fost promiși, numai că acești bani nu există”, a afirmat George Șișcu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top