Politic

Deputatul George Șișcu: Domnilor primari, banii promiși de PSD nu există!

Premierul Viorica Dancilă a declarat în weekend că vineri va fi aprobată rectificarea bugetară și mai multe acte normative. Deputatul PNL George Șișcu îi amintește premierului că proiectul legii privind rectificarea ar fi trebuit publicat și dezbătut înainte și, mai ales, semnat de către toți miniștrii.

Disperarea a pus stăpânire pe Viorica și pe PSD. Doamna prim ministru ori nu știe, ori minte (ori le combină). Viorica Dăncilă anunță pentru vineri, nici mai mult nici mai puțin decât o rectificare bugetară!
1,4 miliarde de lei pleacă spre primării. Orlando, cam încurcat, anunță că de fapt este o hotărâre de guvern pentru aplicarea rectificării anterioare, cea din vara. 
Doamna Viorica, ordonanța de rectificare a bugetului trebuie semnată de către toți miniștrii, or dumneavoastră uitați că aveți câțiva miniștrii lipsă. Rectificarea bugetară înseamnă schimbarea legii bugetului, or o lege se schimbă prin altă lege sau prin ordonanță de guvern, NU prin hotărâre de guvern.
Domnilor primari, iar sunteți mințiți de guvernul PSD. Acești bani v-au mai fost promiși, numai că acești bani nu există”, a afirmat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top