Politic

Deputatul George Șișcu, despre recursul compensatoriu: Am reușit să abrogăm una dintre cele mai nocive directive PSD

Deputatul tulcean, George Șișcu, vorbește într-o postare pe facebook despre reușitele noului guvern: abrogarea recursului compensatoriu, eliminarea supraaccizei la carburanți și eliminarea supraimpozitării contractelor de muncă part time.

„Am reușit astăzi prin votul din plen să abrogăm una dintre cele mai nocive directive PSD și anume legea recursului compensatoriu.

Pașii către eliminarea acestui rău din legislația românească au pornit încă din februrarie, atunci când grupul parlamentar PNL a depus un proiect de lege în acest sens. Deși am solicitat o sesiune extraordinară pentru ca demersurile să fie mai rapide, grupul PSD s-a opus, ajungând la vot abia în cursul zilei de astăzi. În tot acest interval de timp de 10 luni, un număr de 10.000 de condamnați au fost eliberați, punând în pericol cetățenii și societatea românească.

Pe lângă această victorie, am reușit și să eliminăm supraacciza la carburanți și supraimpozitarea contractelor de muncă part time, ambele fiind implementate de către PSD.

Pas cu pas spre o Românie normală”, a declarat George Șișcu.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top