Politic

Deputatul George Șișcu, despre cazul Caracal: Vom cere o anchetă care să identifice problemele din sistem

Deputatul tulcean George Șișcu vorbește despre problemele Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență și cere o anchetă pentru soluționarea problemelor:

Cei responsabili ar trebui puși față în față cu părinții îndurerați, să le spună părinților cine e vinovat, să vedem dacă mai dau vina unii pe alții, explicații tehnice savante… Este o dramă și un șoc pentru toţi părinții, toți oamenii, să afli că suntem ai nimănui practic, că un sistem pe care credeau că se bazează, al statului român, nu funcționează, nu îi poate salva.. este groaznic. Dincolo de vinovați și de primii țapi ispășitori, ne interesează și că acest sistem să fie funcțional, să fie pus la punct, să știm că cetățeanul este mai în siguranță, că poate fi salvat în caz de necesitate. Vom cere o anchetă care să identifice problemele din sistem și să găsim și soluții pentru rezolvarea acestor probleme, pentru că bani s-au tot cheltuit și ar trebui să funcționeze.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top