Politic

Deputatul exclus din AUR pentru violență domestică s-a înscris într-un partid „de buzunar” recent înființat

Deputatul Dumitru Viorel Focșa, exclus din AUR pentru că și-a agresat soția, a anunțat pe Facebook că a aderat la o nouă formațiune politică. După incidentul casnic, Focșa anunțase că va părăsi Parlamentul României dacă partidul i-o va cere. După doar o zi s-a răzgîndit și anunțat că rămâne parlamentar pentru a milita pentru femeile abuzate din România. În ceea ce privește opțiunile politice, Focșa anunța că va rămâne dedicat cauzei promovate de partidul conservator AUR.

Și acest lucru s-a schimbat, căci Viorel Focșa a anunțat în această seară că s-a înscris în Uniunea Națiunii Române (UNR).

„Am decis să lupt pentru România lângă alte inimi care simt și doresc un viitor pentru copiii acestei țări.

Din păcate, noi românii, mă tem că vom avea parte de mari încercări, îngăduite de Dumnezeu, pentru a pricepe ce scumpă este unitatea pentru o națiune.

Dumnezeu să cerceteze pe toți românii, dar mai ales pe liderii partidelor patriotice, în călăuzirea spre Unitatea care va reuși să renască România Mare!”, este anunțul postat de Focșa pe Facebook.

Totodată, deputatul constănțean anunță lansarea Filialei Constanța a partidului, pe data de 4 martie, la un hotel din Constanța.

UNR este, conform siteului formațiunii politice, un partid creat de Români pentru toți Românii. Partidul a fost înființat în 2021 de un avocat din Reghin.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top