Politic

Deputatul exclus din AUR pentru violență domestică s-a înscris într-un partid „de buzunar” recent înființat

Deputatul Dumitru Viorel Focșa, exclus din AUR pentru că și-a agresat soția, a anunțat pe Facebook că a aderat la o nouă formațiune politică. După incidentul casnic, Focșa anunțase că va părăsi Parlamentul României dacă partidul i-o va cere. După doar o zi s-a răzgîndit și anunțat că rămâne parlamentar pentru a milita pentru femeile abuzate din România. În ceea ce privește opțiunile politice, Focșa anunța că va rămâne dedicat cauzei promovate de partidul conservator AUR.

Și acest lucru s-a schimbat, căci Viorel Focșa a anunțat în această seară că s-a înscris în Uniunea Națiunii Române (UNR).

„Am decis să lupt pentru România lângă alte inimi care simt și doresc un viitor pentru copiii acestei țări.

Din păcate, noi românii, mă tem că vom avea parte de mari încercări, îngăduite de Dumnezeu, pentru a pricepe ce scumpă este unitatea pentru o națiune.

Dumnezeu să cerceteze pe toți românii, dar mai ales pe liderii partidelor patriotice, în călăuzirea spre Unitatea care va reuși să renască România Mare!”, este anunțul postat de Focșa pe Facebook.

Totodată, deputatul constănțean anunță lansarea Filialei Constanța a partidului, pe data de 4 martie, la un hotel din Constanța.

UNR este, conform siteului formațiunii politice, un partid creat de Români pentru toți Românii. Partidul a fost înființat în 2021 de un avocat din Reghin.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top