Politic

Deputatul Bogdan Huțucă se simte mândru de colegii săi liberali de la Hârșova

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, liberalii din județul Constanţa, au marcat în ziua de 10 noiembrie a.c. “Unificarea Liberală de la Hârșova”, fapt realizat cu 22 de ani în urmă.
Cu acest prilej, deputatul Bogdan Huțucă s-a întâlnit la Hârșova, cu liberali care au fondat PNL Hârșova, vechi prieteni și colegi, într-un eveniment de suflet.

Ne-am readus aminte că, acum 22 de ani, în acest mic oraș dobrogean, Hârșova, se puneau bazele unui PNL puternic, coalizând în jurul ideilor liberale toate mișcările de dreapta.
Și astăzi, poate mai mult ca niciodată, este nevoie de o coalizare a tuturor partidelor și oamenilor de dreapta pentru a trimite PSD și ALDE acolo unde le este locul – la colțul de rușine al istoriei.
Acum, în anul centenar al Marii Unirii, avem nevoie să credem în solidaritate, în reunirea tuturor celor care își doresc binele acestei țări.
Evenimentele de acum 22 de ani, dar mai ales cele de acum 100 de ani, ne obligă să facem tot ce este posibil pentru a readuce România pe drumul croit de înaintașii noștri: o civilizație europeană, un popor mândru și prosper.
Îi mulțumesc colegului nostru Ionel Chiriță care ne-a fost azi gazdă, dar mai ales pentru că a fost cel care, acum 22 de ani, făcea posibilă Unificarea Liberală de la Hârșova!”
a declarat cu acea ocazie deputatul liberal de Constanța, Bogdan Huțucă.

Actualitate

To Top