Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: PSD-iștii au mentalitate de mafioți

Deputatul PNL Bogdan Huțucă consideră că nu există niciun partid în Europa care să aibă aceeași “mentalitate de mafie precum PSD”. Huțucă își sprijină afirmația pe incidentul de la Tarom, în care ministrul Cuc i-ar fi cerut șefei companiei de stat să blocheze la sol mai multe aeronave, pentru ca parlamentari ai opoziției să nu poată vota moțiunea de cenzură.

“Acum, după ce moțiunea a picat, fosta șefă a TAROM îl acuză pe ministrul Transporturilor, pe domnul Cuc, că i-a cerut ca în ziua moțiunii avioanele companiei care veneau spre București să rămână la sol. Motivul? Pesediștii sperau că astfel parlamentarii opoziției care vin din orașe cu aeroport nu vor putea vota, astfel că guvernul Dăncilă nu va fi demis. Pesediștii erau dispuși să afecteze ditamai compania națională și să-și bată joc de mii de pasageri. Mentalitate de mafioți, nu? Evident, Cuc a negat povestea, doar că supriză. În media au apărut imagini cu ditamai ministrul Cuc acasă la șefa de la Tarom, chiar în seara de dinaintea moțiunii. Cuc ne zice că au vorbit despre vreme. Eu nu prea îl cred și pare că nici procurorii DNA nu îl cred, căci au lansat o anchetă”, a scris pe Facebook deputatul constănțean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top