Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: Președintele României a trebuit să lucreze în ultimii ani cu instituții îngenuncheate și reduse la tăcere

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat sâmbăta trecută la Constanța unde a avut loc Adunarea Regională Sud-Est a Partidului Național Liberal. Alături de președinte au mai fost și Ludovic Orban, Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Robert Sighiartău, precum și lideri de filiale locale din județele Constanța, Tulcea, Brăila, Galați și Vrancea. În cadrul evenimentului, președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a susținut un discurs în care a vorbit despre guvernarea din ultimii ani dar și despre competiția electorală actuală:
„Președintele României domnul Klaus Iohannis a avut de înfruntat, în ultimii ani, un Parlament ostil și o Curte Constituțională politizată și a trebuit să lucreze cu instituții îngenuncheate și reduse la tăcere.
Românii au înțeles importanța muncii și determinării Președintelui. Stă dovadă încrederea de care se bucură astăzi Președintele, precum și încrederea de care se bucură astăzi Partidul Național Liberal.


Nu doar românii au văzut în președintele Iohannis un garant al României euro-atlantice. În primul său mandat, președintele Iohannis a fost, pentru partenerii noștri euro-atlantici, garanția că România este determinată să continuie alături de aliații noștri occidentali. Iar partenerii noștri i-au recunoscut acest rol istoric fundamental.
Vreau să fiu foarte clar. Pericolul nu a trecut. Forțele anti-occidentale grupate în jurul PSD-ALDE nu au renunțat și nu vor renunța niciodată la luptă. Tocmai de aceea și-au aruncat în arenă candidați precum Viorica Dăncilă și Mircea Diaconu. Acești oameni, dacă ar câștiga, ar anula toate reformele și toate câștigurile României occidentale și ar întoarce România la negura anilor 90.
Tocmai de aceea, astăzi este mai clar decât oricând, că fiecare român care își dorește o Românie occidentală are în Președintele Iohannis cea mai bună opțiune pentru România!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top