Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: Făgădău își face treaba de mântuială, dar acuză Partidul Național Liberal de rea-voință

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, explică de ce reprezentanții Partidului Național Liberal nu au votat proiectul privind aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A. și îl acuză pe primarul Constanței, Decebal Făgădău, de lipsă de transparență:

Făgădău este supărat pentru că liberalii nu au votat proiectul de hotărâre inițiat de el care prevede aprobarea cumpărării rețelei de transport a energiei termice de la Electrocentrale Constanța S.A.
Ce uită Decebal Făgădău să spună este că acest proiect de hotărâre introdus ad-hoc pe ordinea suplimentară a ședinței extraordinare a Consiliului Local Constanța conține doar intenția primarului de preluare printr-o opțiune de cumpărare a rețelei de termoficare.
Problema rețelei termice a Constanței este una gravă și este permanent pe agenda Organizației Județene PNL și de aceea nu putem vota un proiect care nu conține o expertiză tehnică din care să reiasă stadiul rețelei și nivelul de erodare.
Ceea ce a mai “uitat” Decebal Făgădău să scrie în proiectul de hotărâre este scopul achiziționării rețelei termice și finanțarea din fonduri guvernamentale sau europene.
În mod superficial, primarul a fluturat în fața consilierilor o fițuică ce nu avea absolut niciun fel de susținere.
Îl somăm public pe Decebal Făgădău să refacă rapid acest proiect de hotărâre care să conțină o expertiză tehnică și să își asume reabilitarea rețelei termice pe care are de gând să o cumpere din fonduri europene.”

 

Actualitate

To Top