Politic

Deputatul Bogdan Huțucă: „Făgădău a rămas captiv în granițele propriei neputințe”

Extrem de preocupat de soarta orașului Constanța, deputatul PNL de Constanța, Bogdan Huțucă a reacționat recent pe pagina sa de socializare vizând, din nou, administrația locală a orașului. Iată ce spune deputatul constănțean despre funcționarea aparatului administrativ din Primăria Constanța:

„Constanța va resimți din plin, anul acesta, efectele proastei administrări a orașului de către primarul Făgădău, cât și măsurile catastrofale luate de guvernul PSD Dragnea-Dăncilă care au lovit direct în bugetul administrațiilor locale. Din <Constanța este un oraș bogat> cu care se lăuda edilul pesedist, într-un singur an a reușit să aducă orașul într-un asemenea declin financiar încât doar măririle consistente de taxe anunțate pentru anul viitor și tăierea investițiilor de anul acesta l-ar putea opri.

Primăria Constanța a terminat anul 2018 cu un deficit de aproximativ 85 milioane de lei, arătând deopotrivă cât de nocivă este administrația PSD pentru oraș, și guvernarea PSD pentru țară.

Pentru că și anul acesta Primăria nu are cum să susțină nici măcar cheltuielile de funcționare ale propriului aparat administrativ, Făgădău a înghețat toate angajările în administrația publică locală, dar, și mai grav, a tăiat bani de investiții și așa puține și nesemnificative. Acesta a rămas captiv în granițele propriei neputințe, transformând dezvoltarea Constanței într-o rușinoasă campanie de peticire și cârpire.

Potrivit modului în care va fi croit bugetul pe 2019, RAEDPP va trebui să renunțe la reabilitarea a 16 clădiri aflate în zona istorică, care se află în proprietatea sa, lăsându-le în continuare pradă degradării și rușinii. Sume consistente, aproximativ 30 milioane lei, s-au tăiat și de la Confort Urban, societatea Primăriei care administrează și întreține străzile și trotuarele din oraș, ceea ce înseamnă alte investiții și lucrări anulate.

Să vorbim despre spitale, construirea de săli de sport pentru școli, bazine de înot pentru copii? Nici vorbă de asemenea investiții în orașul unde PSD investește doar în pomeni electorale, în speranța că un oraș sărac și subdezvoltat va fi mai ușor de controlat de gașca roșie Făgădău-Dragnea.”

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top