Politic

Deputat Michael Gudu: Legile Justiției reprezintă un obiectiv important pentru România

Deputatul liberal Michael Gudu, de profesie avocat, salută avizul favorabil dat de Comisia parlamentară pentru legile justiției, în cazul proiectului legii CSM și votul din Camera Deputaților.

Legile Justiției reprezintă un obiectiv important în cadrul MCV, care este deja restant de mulți ani. În redactarea noilor Legi ale Justiției, înaintate spre dezbatere și aprobare de ministrul PNL, Cătălin Predoiu, au fost implementate recomandările MCV, ale Comisiei de la Veneția și ale instanțelor judiciare.

Adoptând aceste legi și respectându-ne angajamentele, putem spera într-un viitor apropiat la ridicarea MCV. Ridicarea MCV ne-ar aduce mai aproape de Schengen, iar acest lucru înseamnă eliminarea, în sfârșit, a cozilor interminabile și a timpilor de așteptare de la granițe, atât pentru cetățeni, cât și pentru transportatori, dar și proceduri mult simplificate la frontiera aeriană pentru zborurile către și dinspre destinații din spațiul Schengen. Adoptarea Legilor Justiției este și un obiectiv asupra căruia România s-a angajat prin PNRR”, a transmis deputatul tulcean.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana ROTARU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top