Politic

Deputat George Șișcu: Urmează săptămâni dificile, dar le vom depăși împreună!

Deputatul George Șișcu lansează un apel către cetățeni să rămână uniți în gândire și să stea în casă în perioada următoare pentru a evita îmbolnăvirea cu coronavirus și suprasolicitarea sistemului medical:

„Sunt zile cruciale, de noi depinde cât de repede va crește curba coronavirusului în perioada imediat următoare. Dacă vom avea multe cazuri într-un timp relativ scurt, sistemul medical va fi suprasolicitat, iar valul de îmbolnăviri ne va crea mari probleme.

Dacă limităm deplasările și vom sta acasă, atunci vom salva vieți. E greu să ne schimbăm obiceiurile peste noapte și să renunțăm la tabieturile cotidiene, dar este esențial, altă cale nu există.

Vor urma săptămâni dificile, probabil că pandemia nu se va stinge până la sărbătorile pascale, dar dacă depășim această perioadă cu bine, atunci avem șansa să ne revenim, inclusiv din punct de vedere economic. Vom avea ulterior tot timpul din lume să recuperăm săptămânile pierdute. Suntem un popor harnic și priceput, dar acum e nevoie de responsabilitate și de răbdare”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

To Top