Politic

Deputat George Șișcu: Urmează săptămâni dificile, dar le vom depăși împreună!

Deputatul George Șișcu lansează un apel către cetățeni să rămână uniți în gândire și să stea în casă în perioada următoare pentru a evita îmbolnăvirea cu coronavirus și suprasolicitarea sistemului medical:

„Sunt zile cruciale, de noi depinde cât de repede va crește curba coronavirusului în perioada imediat următoare. Dacă vom avea multe cazuri într-un timp relativ scurt, sistemul medical va fi suprasolicitat, iar valul de îmbolnăviri ne va crea mari probleme.

Dacă limităm deplasările și vom sta acasă, atunci vom salva vieți. E greu să ne schimbăm obiceiurile peste noapte și să renunțăm la tabieturile cotidiene, dar este esențial, altă cale nu există.

Vor urma săptămâni dificile, probabil că pandemia nu se va stinge până la sărbătorile pascale, dar dacă depășim această perioadă cu bine, atunci avem șansa să ne revenim, inclusiv din punct de vedere economic. Vom avea ulterior tot timpul din lume să recuperăm săptămânile pierdute. Suntem un popor harnic și priceput, dar acum e nevoie de responsabilitate și de răbdare”.

Actualitate

Director: Mihai Răzvan ROTARU (tel: 0723359775)
Redactor Șef: Ștefan Doru COPOȚ (tel: 0788032808)
Senior Editor: Răzvan PETRE (tel: 0788002941)
Redacția: Viviana MIHĂLȚEANU, Ștefan KOSTOFF, Adresa redacției: Constanța, Bd. Al. Lăpușneanu nr. 1, Casa de Cultură a Sindicatelor, biroul 4 Fax: +40 341 816 200
E-mail: [email protected]

Copyright © 2018 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

Dezvaluiri.ro nu își asumă răspunderea pentru comentariile postate de cititori și conținutul informațiilor preluate din alte publicații.
Dezvăluiri.ro are ISSN 1842-7978, este tipărit la Deasign Print- București Este posibil ca în urma schimbării site-ului, unele articole mai vechi să nu mai apară la data postării inițiale. Pentru a vedea data corectă a publicării, puteți accesa site-ul vechi la adresa http://wwwold.dezvaluiri.ro/

Copyright © 2019 Organizația de Investigații Jurnalistice. Toate drepturile rezervate.

To Top